æggekage
Aftensmad

Æggekage med squash, spinat og gedeost

af Emma Martiny 26. oktober 2017
Foto: Nina Malling, skovdalnordic.com
Hvis du ikke har en pande, der kan tåle at komme i ovnen, kan du bage æggekagen i et ovnfast fad, når du har stegt grøntsagerne. Her får du opskriften på æggekage med squash, spinat og gedeost

Æggekage med squash, spinat og gedeost 

Tid: 20 minutter. Ovntid: 20 minutter Antal personer: 4   DET SKAL DU BRUGE 1 squash smør til stegning  6 æg 1 dl mælk salt og friskkværnet peber 150 g frisk spinat 150 g blød gedeost  
  TIL SERVERING 4-8 skiver rugbrød  
  PRØV OGSÅ: Æggekage med grøntsager og bresaola  

Opskrift - sådan laver du æggekage med squash, spinat og gedeost 

  Tænd ovnen på 175°. Skyl squash, og skær den i tynde skiver. Steg skiverne i smør på en pande, indtil de bliver bløde og gyldne. Pisk æg og mælk sammen, og krydr med salt og peber. Skyl spinaten, og steg den sammen med squash, indtil den falder sammen. Hæld æggemassen på panden. Fordel gedeost i mindre stykker i æggemassen, og sæt panden i ovnen i ca. 20 minutter, indtil æggemassen er fast. Servér med ristet rugbrød.  

Få indkøbslisten til hele ugen her

 

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

Tirsdag: Citrusmarinerede kyllingelår med bagte gulerødder – Få opskriften her

Onsdag: Sprødstegt kulmule med græskar og fennikel – Få opskriften her

Torsdag: Pitabrød med lammefrikadeller og ristet blomkål – Få opskriften her

Fredag: Blomkåls-pizza med serrano og mozzarella – Få opskriften her