Æggekage med grøntsager og bresaola
Tid: 20 minutter. Ovntid: 20 minutter
Antal personer: 4
DET SKAL DU BRUGE
200 g nye kartofler
1 bundt grønne asparges
6 æg
1 dl mælk
salt og friskkværnet peber
150 g frisk spinat
smør til stegning
TIL SERVERING
100 g bresaola
½ bundt purløg
4-8 skiver rugbrød
PRØV OGSÅ: Æggekage med røget laks, nye kartofler og spinat
Opskrift - sådan laver du æggekage med grøntsager og bresaola
Kog kartoflerne i 10-15 minutter i letsaltet vand, til du netop kan stikke en gaffel gennem, og skær dem derefter i halve. Skyl aspargesene, og knæk bunden af dem. Tænd ovnen på 175°. Pisk æg og mælk sammen, og krydr med salt og peber. Skyl spinaten, og steg den i en smule smør på en pande, indtil den falder sammen. Vend den i æggemassen, og hæld æggemassen på panden. Fordel kartofler og asparges over. Sæt panden i ovnen i ca. 20 minutter, indtil æggemassen er fast. Fordel derefter bresaola og finthakket purløg over æggekagen, og servér med ristet rugbrød.
TIP: Kan din pande ikke tåle at komme i ovnen, så bag æggekagen i et smurt ovnfast fad.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Falafel-pizza med hummus og syltede rødløg – Få opskriften her
Tirsdag: Ovnstegt safrankylling og spidskålssalat med dadler – Få opskriften her
Torsdag: Asiatisk mangosalat med spicy tigerrejer – Få opskriften her
Fredag: Nem pulled pork-burger med coleslaw – Få opskriften her
