Aftensmad

Æbletid: 6 skønne opskrifter til din æblehøst

af Louise Dandanell Ørsted 30. august 2012
Foto: Bjørn Jakobsen
Opskrifter til den dejligste æbletid, og hvis du ikke kan nå at spise dem direkte fra træet, får du her 6 måder at bruge dine æbler i lækre retter

Danske æbler fås i handlen stort set hele året - takket være gode opbevarings-muligheder. Men hvis de skal være knasende saftige og friske, er det om efteråret, vi skal spise dem - selvfølgelig helst direkte fra træet.Und dig selv at smage så mange forskellige sorter, du kan komme i nærheden af - og find dine favoritter.

 

Smag 6 gode bud på opskrifter til den dejlige æbletid: 

Morgengrødmed revet æble

Kylling i cider

 

Æbleskiver

 

 

 

 

Æble-blommemarmelade

 

 

 

Kartoffelpandekagermed æblemos

Æbletærtemed marcipan