https://imgix.femina.dk/media/websites/femina-dot-dk/website/sex-og-psykologi/klummer/camilla-kjems/1035-aug-kjems/1035-kjems-1-kopi-2_3.jpg
Selvudvikling

Velkommen til dit nye liv

23. december 2010
af Camilla Kjems
Hånden på (jule)hjertet: Bare fordi kalenderen viser december, jul og nytår, betyder det jo ikke, at lykken kommer dryssende ned over os alle

Jul, nytår, mad, mennesker, fest ... GLÆDE! Eller hvad siger du? For hånden på (jule)hjertet: Bare fordi kalenderen viser december, jul og nytår, betyder det jo ikke, at lykken kommer dryssende ned over os alle og giver sig til at funkle om kap med glimmer og fyrværkeri. Til gengæld har vi muligheden for i denne eftertænksomme tid at beslutte os for lykken. Vende et nyt blad i vores livs bog og skrive en helt ny historie. Viske alle de negative overbevisninger ud, som vi har båret rundt på, og erstatte dem med nye, mere positive tanker og drømme, som vi lagrer dybt inde i vores krop og TROR PÅ! Kald det bare genfødsel - for på mange måde er det jo det, både julen og nytåret handler om. At en frelser bliver født (igen, igen, igen ...), og at vi starter på en frisk. At vi vælger at tro frem for at tvivle.

I denne uges nummer af FEMINA får du ikke bare en masse inspiration til et funklende smukt og velsmagende nytår, men også et dybt interessant tema om to fantastiske kvinder, som mod alle odds har evnet at bryde deres livs negative mønstre - og starte på en frisk. Respekt.

Og så sender vi dig og dine kære de inderligste ønsker om et godt nytår her fra FEMINAs redaktion. Vi glæder os til et 2011 fyldt med udvikling, nærhed, eventyr og inspiration - og lover at gøre vores til, at du får alle de indspark i dit liv til, at du kan folde dig helt ud - som alle de kvinder, du er!
Kærlig hilsen
Camilla Kjems

LÆS OGSÅ

https://imgix.femina.dk/legacy/media/55a46981826b4d9981cce1db4c340218.jpg
https://imgix.femina.dk/legacy/media/f22c71648e58431caaceb356c9c5376b.jpg

Læs også