Bikinikroppe
Selvudvikling

Uden filter og photoshop: Virkeligheden er bare smuk

28. juli 2017
af Charlotte Kobberøe Fink
Foto: Shutterstock
Der sker noget smukt lige nu. Kvinder verden over lægger deres bikinibilleder ud på sociale medier – helt uden filter. Og er der noget mere inspirerende end at se virkeligheden, helt som den er?

10 fantastiske bikinikroppe

De sociale medier er ofte blevet beskyldt for at give os en manipuleret og filter-indsvøbt version af virkeligheden, som får vores eget grågrumsede liv til at blegne ved siden af. Og det er helt sikkert også en risiko, vi løber, når vi scroller igennem vores feed på Instagram og Facebook.

Men det er som om, der er ved at ske noget. Flere og flere smider filteret og viser både deres liv og deres krop, helt som den er. Denne sommer hitter hashtags som #everybodyisabeachbody og #beautybeyondsize stort på Instagram, hvor kvinder verden over en gang for alle slår fast, at der ikke findes nogen forkerte kroppe eller måder at være kvinde på. Og mon ikke, den positive bølge forsætter med at rulle derudad? For når vi kan spejle os i virkeligheden, forskellig og fantastisk som den er, så inspirerer det alle os andre til også at vise lidt mere af os selv - og til ikke at føle os forkerte.

LÆS OGSÅ: Stort galleri: Se Danmarks kvinder vise deres bikinikroppe frem

Se inspirerende eksempler herunder:

https://imgix.femina.dk/call_to_action/curvy_kandi_cta2.png

Læs også