https://imgix.femina.dk/media/billeder/2013/januar/divaprim.jpg
Selvudvikling

Slip din indre diva løs … på bootcamp!

9. januar 2013
af Lonnie Kjer
foto: All Over
Har du lyst til at udleve dine drømme? Vil du ha’ et år med mere glæde og mere af alt det sjove? Tillykke, for så er du lige i hælene på alle dine drømme … og kandidat til at blive vinderen af en plads på Diva Bootcamp.

Og det er intet mindre end dit drømmeliv, du får færten af, år sexolog og terapeut Christina Tatarczuk lukker op for endnu en bootcamp med fokus på lige præcis dig, dit feminine væsen, dit kærligheds-og sexliv, dine drømme og alt det, du længes efter at sætte fri. Dét gør den populære terapeut igen lørdag d.16.februar og igen d. 9.marts i Viborg og det er en af disse datoer, du kan lukke op for posen - og få den fyldt op igen med alt det gode.

Dagens diva er dig!
På Diva Bootcamp er der plads til meget mere end bare snak. Dagen er specialdesignet til landets modigste kvinder og et hav af hjerteåbnende øvelser, der skaber forvandling og får kontakten til dig selv frem. Og selvfølgelig får du masser af redskaber med hjem, så du kan fortsætte det gode arbejde hjemme … for slet ikke at tale om det fantastiske netværk af Divaer, du fremover kan sparre med. Hele molevitten koster 1875, men det behøver du jo ikke tænke over, hvis du vinder pladsen på holdet….

Læs meget mere om Christina Tatarczuk her!


Deltag i konkurrencen her!

Flere konkurrencer her!

Mærk dig selv … og få mere ud af livet!

Læs også