Selvudvikling

Skilt? Ny app gør livet lidt nemmere!

af Lonnie Kjer 5. marts 2013
foto: All Over
Kender du også til glemte aftaler og dobbeltbookinger? Kast familiekalenderen og de digitale af slagsen ud til højre. App’en ’Delebørn’ gør det lidt nemmere at holde styr på aftalerne i skilsmissefamilien.

Hvem skal ha' børnene i weekenden, hvornår er det nu, han holder sommerferie, hvilke dage holder institutionerne lukkedage, og hvornår var det det, han gerne ville bytte weekend? De fleste skilsmissefamilier kender til det ... det logistiske helvede det kan være at få hele familielivet til at balancere, når mor og far ikke længere er sammen. En tætpakket kalender og travl hverdag ender af og til i misforståelser og uoverskuelighed. Men ikke længere. App'en 'Delebørn' kan måske gøre det lidt nemmere. Både for forældrene og for de børn, det går ud over, når der ikke altid er helt styr på foredelingen af tid.

Slut med halve aftalerApp'en er i sin enkelthed en simpel og praktisk kalender-app, hvor både forældrene - og børnene, når de bliver gamle nok - nemt og hurtigt kan aftale 'hvem, hvad og hvornår', og manden bag idéen, Thomas Scherning, kender det hele fra sit eget liv som delefar til en seksårig pige."Min eks og jeg gik af og til fejl af hinanden. Hun er den strukturerede type, det er jeg ikke, og uanset hvilken kalenderform vi valgte, var det svært at undgå dobbeltbookinger," fortæller Thomas Scherning, der er partner i Appitude ApS, som står bag 'Delebørn'."Og så er det også bare nemmere lynhurtigt at svare på, om man kan lave en aftale med nogen på fredag uden at skulle hjem og tjekke kalender," siger han til oestrogen.dkStyr på kalenderen med 'Delebørn'Og glem alt om Outlook, Google, svære brugernavne og kodeord, for med 'Delebørn' skal du blot bruge en talkode, som du sender pr SMS eller pr mail til den eller de, du ønsker at dele app'en med, og dermed er den altså fuldstændig adskilt fra din normale kalender."Den er supersimpel, og vi har lagt vægt på, at den skulle være brugervenlig og meget ligetil, og det er den blevet. Og så kan den i øvrigt deles af op til fire personer, så du kan have bedsteforældrene på sidelinjen - eller børnene, når de bliver store nok til den slags."

'Delebørn' er allerede tilgængelig i Apples App Store. Læs mere om 'Delebørn' på facebook eller på 'Delebørns' hjemmeside.

"Hvordan smager DIN frihed?" Læs klummen her!

"Træt af din eks?" Læs artiklen her!

"Myten om den lykkelige skilsmisse" Læs med her!

Fik du tjekket Shoppen ud?