https://imgix.femina.dk/media/billeder/2013/april/grisprim.jpg
Selvudvikling

Skal du samle ind på søndag?

4. april 2013
af Lonnie Kjer
foto: All Over
Hver 3. dansker får kræft. Måske er det derfor, danskerne er gode til at hjælpe til, når Kræftens Bekæmpelse efterlyser frivillige hænder. Men der er plads til endnu flere. Gør en forskel, tilmeld dig nu … i en god sags tjeneste!

MEN HVA' GÅR PENGENE TIL?

For hver 100 kroner, der samles ind til landsindsamlingen, går de 49 til forskning, 26 til patientstøttearbejde og 18 kroner til oplysning og forebyggelse. De sidste 7 kroner går til administration.

På søndag gør vi det igen … smider en krøllet hundredekroneseddel eller nogle mønter i indsamlingsbøssen, som landets frivillige går rundt med. Hele 25.000 danskere har valgt at bruge deres søndag på at gøre en forskel i kampen mod kræft, men der er altså plads til endnu flere på de danske villavej.

Begejstring hos Kræftens Bekæmpelse!
Hos Kræftens Bekæmpelse sætter de stor pris på de frivilliges indsats.
"Uden de mange frivillige var der ingen landsindsamling og dermed færre penge til kræftforskning, forebyggelse og patientstøtte. Men der er stadig plads til flere på holdet, og vi håber at se så mange danskere som muligt på gaden på søndag, siger Finn Christensen, der er projektchef i Kræftens Bekæmpelse.

Du bestemmer vejen
Du bestemmer selv, hvor du vil gå henne, og du kan oven i købet nøjes med en kortere rute, så det ikke er hele dagen der går med den gode gerning, og du kan faktisk nøjes med et par timer. Sidste år gik næsten 30.000 indsamlere på gaden og samlede over 30 millioner kr. ind til kræftsagen. Har du lyst og tid? Så vis flaget - og tilmeld dig her.

"Går en tur - og støt kvindehjerter!"

"Så gode er Kræftens Bekæmpelse!"

Har du fået den? "Vaccinen for de udvalgte!"

Læs også