Lane Bryant ude med ny video
Selvudvikling

Se videoen: Disse kvinder overstrålede den røde løber til Emmy-showet

27. september 2017
af Christina Forsberg
foto: Youtube
For nyligt blev det glamourøse Emmy-show afholdt i USA. Men det var en særlig skøn kropspositiv reklame, der tog pusten fra alle.

De mange smukke og overdådigt klædte stjerner var selvfølgelig på plads op ad den røde løber, da det store tv-pris-show Emmy Awards 2017 for nylig løb over skærmen i USA. Alle så fantastiske ud, og medierne bugnede som altid over med kåringer af, hvem der tog prisen som den mest velklædte. Men flere medier var også enige om, at nogle af de største skønheder ikke (kun) skulle findes blandt de festklædte kendisser til selve showet. Men i en video i pauseblokken.

Vi skal nemlig hen til reklameblokken i show-visningen for at finde en af de store kropspositive oplevelser, der efterlod et smil på læben. Det amerikanske plus size brand Lane Bryant lancerede en ny #ImNoAngel-video med nogle af de største plus size stjerner: Denise Bidot, Ashley Graham, Candice Huffine og skuespillerinden Danielle Brooks. I videoen taler de fire skønne kvinder om deres kroppe, om ”kærlighedshåndtag”, strækmærker og cellulitis, som Graham afslører, at hun har haft, siden hun var 11 år gammel.

LÆS OGSÅ: Så mange plus size-modeller indtog modeugen i New York

Skønhed kan være forskelligartet

Fra Lane Bryant lyder det i et interview, at de – selvfølgelig - meget bevidst valgte Emmy Awards til at lancere deres nye reklamevideo.

- Det er en aften, der indkapsler, hvor stereotyp skønhedsopfattelsen er, og vi syntes, det var et perfekt øjeblik til at vise, at både skønhed og sexethed kan være meget forskelligartet (...) Vores mål og budskab er at give kvinder selvtillid og lade dem vide, at disse standardiserede idealer snart må forsvinde. Vi har brug for at omfavne og rumme alle kroppe og alle kvinder og alle mennesker og lade alle føle sig smukke.

Se den skønne video her:

LÆS OGSÅ: Der er SÅ mange slags skønhed!

https://imgix.femina.dk/call_to_action/curvy_kandi_cta2.png

Læs også