Winnie Harlow
Selvudvikling

Der er SÅ mange slags skønhed!

22. september 2017
af Charlotte Kobberøe Fink
foto: All Over Press
Modellen Winnie Harlow blev som barn mobbet så massivt med sin hudsygdom, at hun overvejede selvmord. Men i dag har hun lært at elske sit unikke look, og med et næsten nøgent selfie opfordrer hun os andre til at gøre det samme.

Winnie Harlow poster næsten nøgent selfie

Winnie Harlow har siden hun var fire år lidt af den sjældne hudsygdom Vitiligo, som giver hende hvide plamager på huden. Noget, som hun hele sin opvækst var meget ked af, og som hun som barn blev mobbet så meget med, at hun overvejede at tage sit eget liv.

I 2014 blev den canadiske model, der i dag er 23 år, opdaget i forbindelse med ”America’s Next Top Model”, og dét ændrede tingene for Harlow. Siden dengang har hun lavet kampagner for blandt andre Diesel og poseret i en lang række magasiner.

LÆS OGSÅ: Opfordring fra plus size-model: "Elsk dig selv, som du er!"

Unik skønhed

Gennem årene er Winnie Harlow blevet en frontfigur for andre med sygdommen, som er forårsaget af mangel på melanin i huden, og på den måde er hun trådt ind på den kropspositive scene.

I dag er hun både glad og taknemmelig for sit unikke look, og for nylig postede hun et selfie af sig selv bagfra – kun iført en g-streng - med denne opfordring:

- Den egentlige forskel er ikke min hud. Det er det faktum, at jeg ikke søger min skønhed i andres anerkendelse. Jeg er smuk, fordi jeg ved det. Hyld din unikke skønhed i dag (og alle andre dage!)

Det er hermed givet videre.

Se det skønne billede herunder:

https://imgix.femina.dk/call_to_action/curvy_kandi_cta2.png

Læs også