https://imgix.femina.dk/media/article/shutterstock_114586417.jpg
Selvudvikling

Sådan arbejder dine hænder i svære situationer!

17. juni 2015
af Krumme Fredborg
Står du i en svær situation og skal træffe en beslutning? Så er det disse punkter og stjernetegn, der arbejder på højtryk i dine hænder:
https://imgix.femina.dk/punkter.jpg

1. Det her område hedder månen/Krebsen. Det er her, at det følsomme, feminine og til tider temmelig ubeslutsomme område i hånden er, fordi vi er meget påvirkelige og modtagelige overfor stemninger her. ”Tænk nu, hvis der ikke er nogen der kan lide det…eller synes jeg er underlig….Hvad nu hvis jeg ikke orker det…Jamen…kan jeg godt finde ud af det? Hvad vil andre tænke….. ”-følelser kan galopere forvirret og liidt for følsomt rundt. Men fantasien, indlevelsesevnen, kreativiteten, psykologien, filosofien og intuitionen er formidabel. Er du den type, der får tusinde idéer i timen, så skriv dem ned og gem de bedste. Mærk om det er et seriøst crush, altså om du bliver ved i LANG tid og seriøst har lyst til at gå all in - eller om luften går langsomt ud af ballonen og bliver kedelig. Er du ikke i tvivl om, at det bare ER det rigtige….så har du svaret.

Læs også: Forstå dig selv via din hånd

2. Kommunikationen og Tvillingen sidder ved lillefingeren og ind mod håndmidten. Det her er området, hvor du kommunikerer med dig selv og andre, arbejder. Tvillingen har altid to sider af samme sag og tankerne/følelserne går vanvittig hurtigt og har mange svingture. Er dine linjer meget lige her, er din kommunikation meget nem.

3. Vædderen er dit temperament, utålmodighed, ihærdighed, dit indre konkurrencegen. Frihed og vilje til at kunne gøre, hvad du har lyst til, pulserer rundt her. Måske er dit indre temperament vildere inde i dig selv end udadtil. Er det tilfældet, kræver det lidt ekstra af dig at komme ud over stepperne.

Læs også: Hvad betyder dine sexdrømme?

4. Pegefingeren/Vandmand er en pioner og leder. Her er ambitionerne store. Men gennemslagskraften er nødvendig at arbejde med, hvis du føler dig flad og brugt. Tjek det bjerg elle den pude under pegefingeren hver dag og se, om det forandrer sig. Er det stort og robust, er der masser af energi. Er det fladt og i stilstand, kan du have brug for at trække stikket lidt for at komme til hægterne.

5. Dine skæbnelinjer er også afgørende for om du er den forvirrede, rodløse og rastløse. Det er du, hvis du har mange linjer forskellige steder. Er du en ekstrem målrettet person, har du en enkelt og meget lige skæbnelinje.

Er du mere forvirret end før, så klik ind på Krummes.com eller på facebook.dk/krummeshaandlaesning, hvor håndlæser Krumme løbende kommer med tips og råd.

https://imgix.femina.dk/abbo_til_web_0.jpg

Læs også