https://imgix.femina.dk/media/article/raider.jpg
Selvudvikling

RAIDER genopstår!

3. september 2015
af Marie Krakau_2
Så kan du godt finde 90'er ikoner som afvaskede blå jeans, GameBoy og din første mobiltelefon frem, årtiets mest elskede chokoladebar RAIDER genopstår!

Hvis der findes noget slik der tydeligst symboliserer 90’erne, så må det da være den ikoniske RAIDER i den klassiske gyldne emballage.

Det vakte da også stor vrede, da man i 2000 valgte at omdøbe den elskede RAIDER til det nuværende Twix, og dedikerende fans har aldrig helt kunne tilgive navneskiftet. Derfor er det med stor glæde, at Mars Danmark nu relancerer den lækre chokoladebar under det oprindelige navn.

Få fordele og de bedste artikler fra Q direkte i din indbakke

Fra mandag d. 14. september vil chokoladebaren med den sprøde kiks og gyldne karamel være at finde på hylderne i udvalgte 7-Eleven-butikker.

Baren grenopstår desværre kun i et begrænset oplag, og fås kun så længe lager haves. Så vil du være sikker på at få en notalgisk bid af 90'erne, der sender dig tilbage til tiden med Beverly Hills 90210 på tv hver torsdag, umenneskeligt høje Buffalos og Spice Girls på anlægget, så hold øje med din lokale 7-Eleven fra d. 14. september.

FÅ DE TRE NÆSTRE NUMRE AF Q FOR KUN 99 KR.:

https://imgix.femina.dk/abbo_til_web_13.jpg

Læs også