https://imgix.femina.dk/media/article/img_0134.jpg
Selvudvikling

Neel Rønholt: Det er ret vildt at føle en kærlighed, hvor der aldrig vil være et men

6. marts 2017
Af Anne Bruhn Jørgensen
Foto: Nellie Møberg
Da Neel Rønholt for ni år siden begyndte på teaterskolen, mødte hun samtidig sin kæreste, skuespilleren Jens Sætter-Lassen. I dag er han også far til hendes datter, og for nyligt opgraderede de titlen som kærester til at være forlovede.

Tilbage i januar friede Neels kæreste, skuespilleren Jens Sætter-Lassen, til hende, da de sammen var på weekendtur i Sverige. De mødtes, da de i sin tid kom på hold sammen på teaterskolen.

– Jeg tænker tit, at når vi kunne klare at gå på teaterskolen sammen, så kan vi klare alting sammen. Vi var kun otte mennesker på et hold, og der var helt sikkert nogle udfordringer ved det, men til gengæld lærte vi at arbejde sammen, og jeg synes stadigvæk, vi arbejder rigtig godt sammen. Vi lavede en film sammen i sommers, hvor vi faktisk spiller et kærestepar, og alligevel synes jeg, vi var virkelig gode til at det ikke blev privat, og at det ikke handlede om os, men om de karakterer, vi spillede. Vi respekterer også hinanden rigtig meget som skuespillere. Jeg synes, Jens er en sindssygt god skuespiller. Han er klog og begavet, og jeg spørger ham ofte til råds om en replik eller en rolle. Det er rigtig fedt, at vi kan dele det med hinanden.

Solbjørg Højfeldt: Jeg havde kun øje for Henning

At hylde kærligheden

Til jul forærede Jens Neel en fin, enkel guldring. En kærestering, kaldte han den. Og når man lige har fået en kærestering, så går man altså ikke og regner med at blive forlovet lige foreløbig, griner Neel, som dog altid har vidst, at det nok skulle ske en dag.

– Det var ekstra fedt, fordi jeg slet ikke havde set den komme. Netop fordi vi i forvejen er så forpligtede til hinanden, i og med vi har Ellen sammen, så synes jeg, det er virkelig fint, at vi nu skal giftes. Det er dejligt, fordi det handler om os. Jens og min kærlighed er vokset, efter vi har fået Ellen, fordi vi har skabt det her lille menneske sammen, men det at få et barn handler jo meget om hende. Det at blive gift handler om os. Om ham og jeg. Om min kærlighed til Jens og om hans kærlighed til mig. Det, synes jeg, er dejligt at hylde.

Lisbeth Østergaard om sit frieri: Jeg havde bare lyst til at råbe det ud til hele verden

Et modigt menneske

Det betyder nu ikke, at Neel har kastet sig over den helt store bryllupsplanlægning. Tværtimod så synes hun, det er skønt at være forlovet med Jens, og det nyder hun.

– Udover at Jens selvfølgelig er sød og kærlig, sjov og klog, så er han fremfor alt et meget modigt menneske. Han er rigtig god til ikke at gå op i, hvad andre tænker, men derimod træffe sine egne beslutninger. Han er meget inspirerende, og jeg lærer rigtig meget af ham. Så har vi bare altid haft det vildt sjove sammen, og nu er han også en sindssygt god far.

Mette Vibe Utzon mødet med sin mand: Han var alt for smuk og tjekket

Det bedste, der er sket

Neel og Jens er også gode til at flytte sig sammen, fortæller hun. Og det gjorde de i den grad for to et halvt år siden, da de blev forældre til datteren Ellen.

– Det at jeg har fået Ellen, det er det bedste, der er sket i mit liv. Det er en kærlighed, som jeg ikke kendte til forinden. Selv om jeg har mange mennesker i mit liv, som jeg elsker højt, så er det noget andet. Det her er jo en ubetinget kærlighed. Der er ingen men ‘er. Lige meget hvor højt man elsker sine forældre eller sin kæreste, så vil der næsten altid være et men, og det er ret vildt at føle en kærlighed, hvor der ikke er noget men. Og hvor der aldrig nogensinde vil komme et men. Det er bare ren ubetinget kærlighed.

Helle Fagralid: Tiden med familien kommer ikke igen

Læs også