https://imgix.femina.dk/media/billeder/2012/oktober/loerdagprim.jpg
Selvudvikling

Lørdagen er lyserød!

6. oktober 2012
af Lonnie Kjer
foto: All Over
Spis en fantastisk middag, træn løs i dit fitnesscenter, shop amok i din yndlingsbutik - og støt brysterne imens. Dét gi’r da mening!

Støt brysterne-kampagnen er for længst skudt godt i gang, og i dag er der altså dømt lyserød lørdag for alle pengene. Og det er præcis penge, det drejer sig om. For kampen mod brystkræft er langt fra vundet, og hver dag dør tre-fire danske kvinder af den frygtede sygdom. Så der er god grund til at hjælpe, og i dag er helt oplagt! I forbindelse med Kræftens Bekæmpelses 'Støt brysterne'-kampagne, inviterer 140 byer landet over på et hav arrangementer med mening, hvor du kan kombinere det hyggelige med det alvorlige og gi' et bidrag til Kræftens Bekæmpelse.

Landet klædt i lyserødt
Og der er masser af muligheder. Hvad med en lækker middag, hvor en del af regningen går til det gode formål? Eller en musikalsk aften? En teaterforestilling eller en shoppingtur? Eller sved på panden i dit lokale fitnesscenter? Tjek alle arrangementerne ud og se, hvad der sker i præcis din by. Danmark ser nemlig lyserødt, og det er i dag, farven har fået en anden lyd. Det er dagen og aftenen hvor forretninger, frivillige, foreninger - og du - gennem forskellige arrangementer og aktiviteter - skaber endnu mere opmærksomhed om Støt brysterne, som Lyserød lørdag er en del af. Og den lyserøde lørdag er forhåbentlig kommet for at blive. Sidste år gav dagen et overskud på ikke mindre end 2 mio. kr.

Læs også