https://imgix.femina.dk/media/billeder/2012/oktober/landevej-prim.jpg
Selvudvikling

Langt væk fra latte og silikone

29. oktober 2012
af Malene Fich Weischer
foto: All Over og privat
Mod vores nye blogger, Tina Barker, som lever sit liv i en lille landsby – langt væk fra silikonebryster, café latte og fancy fitnesscentre.

Vi kan hurtigt blive enige om, at der er meget mere i livet end silikonebryster, smarte kaffesorter og hurtige lykkeløsninger. Men det er muligvis ikke altid, vi får det hele med, hér på Oestrogen.dk. Selvom vi, der står bag, ikke selv bor i midten af København, så sidder vi jo her i et af de smarte glashuse på havnefronten hver dag og arbejder. - Og der er med garanti meget, øjnene ikke fanger, når man sidder sådan et sted.

Det syntes Tina Barker også. Så hun kontaktede os for at foreslå os en blog om helt almindelige kvinder, som slår sine folder langt, langt væk fra København.

Og det er vi helt enige i, at vi mangler. Vores tanke er jo netop, at Oestrogen.dk skal være for ALLE kvinder. Hvad enten de bor på landet eller i byen.

Derfor tog vi Tina på ordet og bad hende om at blive vores nye blogger. Så fremover kan du følge hendes liv i den lille landsby tæt på Kalundborg, hvor det meste af byen går i den samme løbeklub, hvor kaffe bliver lavet på maskinen hjemme i køkkenet, og hvor der bare er meget, meget langt til alt det tossede københavneri.

Læs også