Portrætfoto af Lærke Winther
Selvudvikling

Lærke Winther skal giftes: Det var kærlighed ved første blik. Eller i hvert fald i løbet af et par timer

15. maj 2017
Af Anne Bruhn Jørgensen
Foto: Nellie Møberg.
Juleaften friede Thomas Ravn til Lærke Winther. I en kinddans spurgte han Lærke, om hun ville være hans, og hun sagde ja. Til sommer skal de giftes, og Lærke er sikker på, at deres møde var skæbnebestemt.

Lærke Winther om det første møde

I mange år skrev skuespiller Lærke Winther dagbog. Det gør hun ikke længere, kun når hun oplever ting, som hun kan mærke vil blive skelsættende for resten af hendes liv.

Hun har blandt andet et dokument på sin computer, som hedder: Da jeg mødte Thomas Ravn. Det skrev hun et par dage efter, hun mødte sin kæreste, for hun kunne mærke det lige med det samme. At netop dette møde var noget kæmpestort.

– Det var kærlighed ved første blik. Eller i hvert fald i løbet af et par timer. Jeg vidste, den var hjemme, da han tog mig på røven, for det gjorde han på en virkelig overbevisende måde.

Lærke Winther om sin skilsmisse: Det var det mest skræmmende!

Skæbnebestemt møde

Lærke og Thomas mødte hinanden på en blind date for to et halvt år siden. De var blevet matchet af nogle fælles venner, og det viste sig at være et godt match.

– Da vi var på date, kunne vi bare blive ved med at snakke og snakke. Det kan vi sådan set stadigvæk. Vi kan snakke sammen på alle planer. Vi har samme humor, men vi ser også meget ens på verden og livet generelt. Han er klog, sjov og sexet. Der er bare en forbindelse mellem os, som om det er meningen, det skal være os.

– Jeg har helt klart en fornemmelse af, at der er nogle ting, som er meningen. Jeg tror også, man tiltrækker sig de ting, man virkelig ønsker. Ligesom jeg også tror på, at man kan påvirke sin skæbne. Det, at Thomas og jeg skulle møde hinanden, det var meningen. Det, tror jeg, er skæbnen.

Solbjørg Højfeldt: Jeg havde kun øje for Henning

Går all in

Tilbage i december fejrede Lærke og Thomas juleaften ude på landet, bare de to. I en kinddans ud på aftenen spurgte Thomas Lærke, om hun ville gifte sig med ham. Og hun svarede ja.

– Lige da han havde friet, spillede ”Last Christmas” i radioen. Altså what more can a girl want?

Brylluppet skal stå allerede til sommer, og derfor er hun også i fuld gang med at finde brudekjole og planlægge bryllup. Men to ting ligger helt fast: Det skal foregå på landet, og det skal være stort.

”Denne gang går vi all in,” griner hun.

Skuespiller Neel Rønholt: Det er ret vildt at føle en kærlighed, hvor der aldrig vil være et men

Kun romantisk

Lærke har tidligere været gift med fotografen Mikkel Bo Winther, som hun har datteren Billie på 12 år med. De var sammen i ti år og gift i et enkelt, inden de blev skilt tilbage i 2011.

Lærke har tidligere fortalt, hvordan skilsmissen var lykkelig og gnidningsfri, og hvordan hun i dag har et rigtig godt forhold til sin eksmand og hans nye kone.

Men det er første gang, Lærke er blevet friet til. Sidste gang var det nemlig hende, som stillede sin eksmand det store spørgsmål.

– Jeg synes jo ikke, at jeg skal giftes igen. Det er ikke fordi, jeg skal forklejne det ægteskab, jeg har haft, men der er også noget praktisk i at blive gift, når man har et barn sammen. Thomas og jeg har ingen børn sammen, så der er slet ikke noget praktisk i det. Derfor er det her noget andet. Det er hverken voksent eller praktisk. Det er kun romantisk.

Lisbeth Østergaard om sit vilde frieri: Jeg havde bare lyst til at råbe det ud til hele verden

https://imgix.femina.dk/call_to_action/abbo_banner_qlinique_940x200_0.jpg

Læs også