https://imgix.femina.dk/media/billeder/2012/september/maleneblog100912-prim.jpg
Selvudvikling

Kan man virkelig dét, når man er 40?

10. september 2012
af Malene Fich Weischer
foto: All Over
”Kom nu ud og føl livet. Føl dig selv. Lad det bløde lidt, hvis det er nødvendigt, men lad dog være med at gå i stå”, råber Oestrogens redaktør på bloggen. Er du enig med hende?

For en uges tid siden, fik jeg lavet en ny tatovering. Det er ikke fordi, jeg på nogen måde er tattoo-freak eller noget, men jeg har et par stykker hist og her. Den seneste er to små "flyvehjerter", som min 5-årige datter har tegnet, og de er placeret temmelig tydeligt på min venstre underarm. Og jeg synes, de er superfede, så jeg har selvfølgelig vist dem til højre og venstre.

En ting ved tatoveringer er jo, at der er nogen, der kan lide dem, og andre, der ikke kan. Det er fint, og helt som det skal være. Men noget, der virkelig har overrasket mig, er, at der er 4-5 veninder, der uafhængigt har sagt noget i stil med "Nej, hvor fedt. Jeg ville også gerne have en tatovering, men nu er jeg jo ved at være 40 / 45 / 50 år, og så holder det jo ikke rigtigt…"

Jo, gu' fanden gør det da det! Hvis det er det, du vil have! Jeg er 40 lige om lidt og dertil mor til to, men jeg kan da love for, at det ikke bliver et ligegyldigt tal på min fødselsattest, der skal være dommer for, at om jeg vil have en tatovering… eller noget andet, for den sags skyld.

Læs også