https://imgix.femina.dk/media/billeder/2012/oktober/bryllupspangprim.jpg
Selvudvikling

Jonatan Spang: "Hjælp, jeg skal giftes!"

15. oktober 2012
af Lonnie Kjer
foto: PR
Vil du giftes med Jonatan Spang? Super! Han vil nemlig også gerne giftes med dig. Måske. En eller anden kvinde skal han i hvert fald ha’ hapset inden 1.februar, hvor han har premiere på showet ’Jonatan Spangs Bryllup’!

Alt er linet op. Guldringene er købt, festlokalet lejet, buketten bestilt og champagneflaskerne på køl. Singlelivet skal afsluttes, voksenlivet begyndes, og roen skal indfinde sig hos hr Spang. Langt om længe. En enkelt detalje er ikke helt på plads … hvor er bruden?
"Jamen, hende skal jeg jo bare ha' fundet inden premieren," fortæller Jonatan Spang til oestrogen.dk fra sit kontor i København.

For alle kvinder … og mænd?
Og alle kan sådan set byde sig til. På plakaten til showet mangler der nemlig billedet af hende, der bliver fru Spang, og kravene til konen er ikke skræmmende store, må man sige. Men at det skal være en kvinde, ligger fast. Sådan da.
"Jeg tror ikke, jeg ender med en mand, men man kan selvfølgelig aldrig vide, hvor desperat jeg ender med at blive, " fortæller den 34-årige skuespiller, der har to soloshows bag sig og altså snart er klar med showet om at forsøge at tvinge sig ind i voksenlivet.

Panik før lukketid …
"Jeg har fa°et en masse erfaringer, ba°de professionelt og privat. Nu er jeg klar til at kombinere det hele i e´n vanvittig, komisk fortælling om den mærkeligste beslutning, jeg har taget i mit liv: Jeg vil springe ud i det - og falde til ro," fortæller han.
Oestrogen.dk ønsker Jonatan held og lykke med jagten på sit livs lys, og hvem den heldige bliver, må vi så vente til februar med at se. Jonatan selv er ved at blive en anelse desperat.
"Det betyder egentlig ikke så meget, hvem det bliver … bare jeg finder hende i en fart."

Billetsalget er startet! Se her!

Mød Jonatan Spang her!

"Vinterbergs (og vores!) vinder!"

Shop igennem!

Læs også