https://imgix.femina.dk/media/article/1515_100procentmig_camillakjems.jpg
Selvudvikling

Jeg har hår under armene – og silikonebryster

7. april 2015
af Camilla Kjems
Foto: Ulrik Jantzen
FEMINAs chefredaktør Camilla Kjems har valgt at lade håret gro under armene og få brystimplantater efter at have ammet 3 børn

Camilla Kjems, chefredaktør på FEMINA:

- Efter jeg havde født og ammet tre børn, var mine bryster … ikke-eksisterende. Tøjet hang på mig, og jeg følte mig ikke tilpas i min krop. Så jeg valgte at få brystimplantater – en beslutning, jeg ikke er flov over og ikke har fortrudt et sekund. Jeg har fået min figur tilbage. - Men jeg er også en gammel bornholmerhippie, der står fast på retten til naturlighed og kvindelig kropsbehåring. Verden er ikke så sort-hvid, og alt behøver ikke være enten-eller, for og imod! Jeg orker ikke at skulle passe ind i nogle kasser. - Lad os nu give os selv og hinanden fri til at være dem, vi er, og gøre det, der gør os glade. En kvinde er for mig smukkest, når hun hviler i selv og i sin krop – med eller uden hår, appelsinhud og silikonebryster. Jeg er mig – og det står jeg ved.

Rummelighed, tak!

På FEMINA ved vi, at kvinder har mange sider og kommer i mange former. Vi hverken er eller skal være ens! I stedet bør vi hylde vores forskelligheder og respektere vores uenigheder. Vi kan sagtens diskutere, om perfekthedstyranniet er samfundets, mediernes eller de andres skyld, men vi kan også starte med os selv! Læs vores manifest ”100 procent mig” her på femina.dk/100procentmig, og vær med til at kæmpe for kvinders ret til at være forskellige! Ved at være 100 % dig, tillader du andre at være 100 % sig! Vil du være med, så tag et billede, hvor du er 100 % dig og skriv hvorfor. Upload det på Instagram mærket #100procentmig Vi bringer et uddrag af alle jeres indslag og opråb her på femina.dk og i FEMINA.
https://imgix.femina.dk/1515_100procentmig_camillakjems_stor.jpg

Læs også