https://imgix.femina.dk/storage_1/media/1323-renee-ny.jpg
Selvudvikling

Renée om kønshår: Væg til væg er sexet

4. juli 2013
Af Renée Toft Simonsen 07/04/2013 - 08:15
Renée Toft Simonsen trænger til at barbere sig! I hvert fald hvis det står til hendes veninde, der fik et intimt kig, da de morgenbadede ...

Det gamle ordsprog: ”Af børn og fulde folk skal man høre sandheden”, er der uden tvivl noget om. Men jeg synes faktisk godt, man kunne tilføje ”veninder”, dvs.: ”Af børn, fulde folk OG veninder ...

Jeg har nemlig lige haft den smukkeste morgen med en times løb og så ellers på hovedet i bølgen blå bagefter sammen med en rigtig god veninde. Uhm, hvor var det fantastisk. Solen stod i en klar, tyk stråle lige ned på vores blege kroppe, som sugede næringen og varmen til sig, som var den en ørkenplante. Bedst som jeg står dér med numsen bar, siger hun pludselig til mig, at jeg da vist trænger til at barbere mig lidt.

Og så måtte jeg jo tilstå (måske lidt i selvforsvar), at jeg havde besluttet mig for at få en 70’er, fordi jeg var træt af, at det kløede efter et par dage. Og jeg gad faktisk heller ikke se på de dér små og kedelige ultra trimmede missekatte mere. Hun kom sådan til at grine, så det gjorde jeg også. Bare det, at der er noget, der hedder en 70’er, er ret skægt, og det, at man står der en årle morgenstund og diskuterer frisure forneden i sin badeklub. Jamen, det er da også ret sjovt, hmm ... og måske også lidt skørt?

Læs også Feminas redaktørs klumme om hårhysteriet her

Men at vores kønsbehåring, og ikke mindst hvilken frisure vi hver især vælger, er noget, der optager os, kan der vist ikke herske meget tvivl om. Det er muligt, at kvinder på min mors alder aldrig kom med på barberingsbølgen, men alle derunder tror jeg på et eller andet tidspunkt har forsøgt at trimme frk. Måtte en smule? Ikke at det her er noget, jeg har nogle statistiske facts omkring, men når jeg kigger rundt, kan jeg da godt se, at der bliver eksperimenteret med ladyshaveren rundtomkring i de små hjem. Men som med alt andet er smag og behag som bekendt forskelligt – og gudskelov for det.

Så jeg fik plæderet for en urskov med format og fik vist endda rodet mig ud i noget a la, væg til væg er sexet på den helt vildt sensuelle måde a la nature woman, vildskab og den slags. Min veninde slog en skraldlatter op, og så kom dagens tørreste kommentar: ”Du får sgu en Brazilian i fødselsdagsgave, og din mand vil takke mig for det ...”. Se, det var da vist en ægte veninde?

Kærlig hilsen
Renée

Læs også