https://imgix.femina.dk/media/billeder/2013/marts/travl-prim.jpg
Selvudvikling

Hvorfor har du så travlt?

14. marts 2013
af Charlotte Lotus Sommer
foto: All Over og Privat
Har du det også med hele tiden at stresse rundt og glæde dig til, at når du har ordnet alle de mange ting på to-do-listen, SÅ skal der slappes af? Og når du aldrig helt til afslapningen, når det kommer til stykket? Så er du ikke alene…

Er der én ting, som jeg har måttet lære på den hårde måde, så er det, at intet kører specielt godt i de perioder, hvor jeg render forvirret rundt og handler og handler. Men mange er os er opdraget til at tænke "jeg skal yde, før jeg kan nyde", hvilket får os til at rende rundt i en form for fighter tilstand. Vi handler og handler og løber stærkere og stærkere.

OM CHARLOTTE LOTUS SOMMER

Jeg hedder Charlotte Lotus Sommer og er Oestrogens nye ekspert indenfor personlig udvikling.

Jeg er foredragsholder, mentor, provokatør og inspirator og jeg ejer charlottesommer.dk, hvor jeg hjælper mennesker med at opnå mere positiv energi, power og personlig udvikling.

Personlig har jeg kæmpet mig tilbage til livet, når alt så sort ud, specielt efter tabet af min mor som 20 årig. Jeg har valgt at tage ansvar og kæmpe for mine drømme og være en fighter, og nu ønsker jeg at støtte dig i at gøre det samme!

Jeg har en bachelor i sundhedsfremme og psykologi og er derudover uddannet business og lifecoach fra Manning Inspire, hvor jeg også har mastermodulerne Public Speaking og Enneagrammet.

Min store drøm er, at flere kvinder begynder at tro mere på dem selv og gå efter deres drømme og ønsker. Jeg glæder mig til at kunne inspirere, motivere og udfordre dig til at gøre det samme.

Allerede nu kan du få gode tips og tricks til, hvordan du får mere Positiv Energi, Power og Personlig Udvikling, via mit nyhedsbrev.

Du kan tilmelde dig her på min hjemmeside

Jeg glæder mig til at møde dig!

Men hvad er det i virkeligheden vi skal nå?

Overalt ses tegnene på, at mange af os bliver mere og mere stressede. I trafikken bliver folk mere og mere hidsige, i køen i Netto skynder sig folk ind foran, hvis der bliver åbnet en ny kasse og der bliver mindre og mindre plads til at trække vejret dybt og bare nyde nuet.

Jeg møder flere og flere, der fortæller mig, at de har været gået ned med stress eller kender nogen, der har stress.

Der løbes og løbes, men hvad er det vi skal nå?

Min største frygt er at se tilbage som gammel og tænke "hvorfor løb jeg så stærkt? Hvorfor glemte jeg at nyde? Og hvor blev livet egentligt af?"

Og hvordan bliver du så bedre til at nyde og være tilstede i nuet?

Al forandring handler om bevidsthed og et bevidst valg.
Beslut dig for, at det er slut med at rende rundt som en forvirret kylling med hovedet under armen.
Brug alle dine sanser og giv dig tid til at smage på den mad, du spiser, se dig omkring i naturen og nyd bare at være.

Vær nærværende og tilstede overfor dem du elsker. Oprigtig interesse og nærvær er så utrolig værdsat.

Min erfaring er, at du vil opleve, at hele livet begynder at glide lidt lettere, når du slipper kontrollen og flyder med strømme i stedet for at prøve at styre det hele med hård hånd.

Hurray for tid og ro til refleksion.

De kærligste hilsner

Charlotte Lotus Sommer

MERE FRA CHARLOTTE: Har du en indre slavepisker?

ELLER: Hvad siger dit hjem om dig?

TEST DIG SELV: Er du god til at sige fra?

LIGE NU I SHOPPEN:

Få et personligt årshoroskop fra astrolog Lejla Lindholm Christensen, kr. 500

Se mere her

Læs også