https://imgix.femina.dk/media/billeder/2013/marts/hjem-prim.jpg
Selvudvikling

Hvad siger dit hjem om dig?

7. marts 2013
af Charlotte Lotus Sommer
foto: All Over og Privat
Et hjem siger utrolig meget om dets beboere. Er der rodet? Er der ordentligt? Er der god eller dårlig energi. Har du nogen sinde tænkt over, hvad dit hjem siger om dig?

Har du nogen sinde tænkt over, hvor meget dit hjem afspejler din indre mentale tilstand?
Hver gang jeg f.eks. har haft en meget stresset periode med fart over feltet, viser det sig tydeligt ved, at de fleste af mine planter er ved at dø, der roder i mit hus og alt er på en eller anden måde uordentligt. Det er jo ikke, fordi det er vildt ulogisk. Når man har travlt, er der jo logisk nok mindre tid til at rydde op og holde orden. Dog er der dem, der aldrig får ryddet op og smidt ud og pludselig er det ikke dem, der ejer deres ting, men tingene der ejer dem, og det er ikke særlig sundt.

OM CHARLOTTE LOTUS SOMMER

Jeg hedder Charlotte Lotus Sommer og er Oestrogens nye ekspert indenfor personlig udvikling.

Jeg er foredragsholder, mentor, provokatør og inspirator og jeg ejer charlottesommer.dk, hvor jeg hjælper mennesker med at opnå mere positiv energi, power og personlig udvikling.

Personlig har jeg kæmpet mig tilbage til livet, når alt så sort ud, specielt efter tabet af min mor som 20 årig. Jeg har valgt at tage ansvar og kæmpe for mine drømme og være en fighter, og nu ønsker jeg at støtte dig i at gøre det samme!

Jeg har en bachelor i sundhedsfremme og psykologi og er derudover uddannet business og lifecoach fra Manning Inspire, hvor jeg også har mastermodulerne Public Speaking og Enneagrammet.

Min store drøm er, at flere kvinder begynder at tro mere på dem selv og gå efter deres drømme og ønsker. Jeg glæder mig til at kunne inspirere, motivere og udfordre dig til at gøre det samme.

Allerede nu kan du få gode tips og tricks til, hvordan du får mere Positiv Energi, Power og Personlig Udvikling, via mit nyhedsbrev.

Du kan tilmelde dig her på min hjemmeside

Jeg glæder mig til at møde dig!

Hvordan ser der ud i dit hjem?
Det kan være virkelig klogt i ny og næ at sætte sig ned i sin sofa og tage et blik rundt i huset/lejligheden. Hvordan ser der ud? Har du mange ting? Er det meget rodet? Eller er der generelt ordentligt og pænt? Du vil blive overrasket over, hvor meget dit ydre afspejler dit indre, hvis du begynder at være bevidst omkring det.

Oprydning kan kickstarte det indre mentale arbejde
Har du oplevet at rydde grundigt op og smidt rigtig meget ud, for derefter at føle dig lettere? Ting kan hurtig blive en form for bagage som man slæber rundt på. Vil du gerne udvikle dig personligt, er det derfor gavnligt, at rydde godt og grundigt op en gang i mellem. Få smidt af det gamle skidt ud, som ikke gavner dig mere. Få smidt de ting ud, der vækker dårlige minder. Og hvis du har svært ved at smide ud, så giv tingene videre til et loppemarked eller lign.

Det er bare ting, og de er alligevel kun til låns
Nogle gange knytter vi os utrolig meget til vores ting, og har svært ved at smide ud. Hvad nu hvis jeg skal bruge det om en måned, hvad nu hvis en ven står og mangler..Hvad nu hvis? Og sådan kan vi blive ved. En god regel er at smide alt ud, som du ikke har brugt det sidste halve år, og når det kommer til tøj det sidste år. Du vil blive overrasket over, hvor meget du kan smide ud, og det hele er alligevel til låns.

Jeg ønsker dig held og lykke med den ydre oprydning, og skulle du være interesseret i at gå i gang med den indre oprydning også er du altid velkommen til at kontakte mig.

Glade forårshilsner hilsner Charlotte

MERE FRA CHARLOTTE: Har du en indre slavepisker?

LÆS OGSÅ: Bliver du påvirket af fuldmånen?

TEST DIG SELV: Hvordan opfatter andre dig

LIGE NU I SHOPPEN:

Mailcoaching med psykolog Kisser Paludan, kr. 800

Se mere her

Læs også