https://imgix.femina.dk/media/billeder/2012/oktober/exnerprim.jpg
Selvudvikling

Grin af hende i aften!

4. oktober 2012
af Lonnie Kjer
foto: Nina Nisbet
Hun ER bare sjov! Og nu står Christine Exner på egne ben i sit livs første solo-show. Du har én chance for at gøre en kedelig, regnfuld efterårsaften til årets sjoveste. I aften! Der er nemlig kun én forestilling. Ses vi?

Du kender hende godt. Som hende den sjove, den kiksede, den søde eller den lidt underlige fra tv-skærmen, når hende og vennerne fra Krysters kartel har gravet grinene frem ved de danske kakkel-kaffeborde. Både kryster og kartellet er sat på pause for en enkelt aften, mens Exner trækker i solo-tøjet - og helt sikkert i smilebåndene - og debuterer som stand up'er. Det sker i aften på Karrierebar i København, hvor 'Børn i byen' står for engangsforestillingen.

Rundt om Exner
"Jeg glæder mig helt vildt til i aften," siger hovedpersonen selv, der i skrivende stund pudser dagsformen og detaljerne af i hjemmet på Amager, inden hun i sit one woman show inviterer os alle sammen indenfor. Til sandheder og løgne og sine egne oplevelser og betragtninger om 'lidt af hvert'. Og til et godt grin af - og med - hende ... og dig selv. For lur mig, om du ikke genkender en flig af din egen virkelighed, når Exner lukker op for posen.
"Jamen, jeg vil snakke om kærligheden, mændene, børnene, … alt dét, vi går og snakker med veninderne om," fortæller hun om aftenens humoristiske knaldtilbud.

Ekset med Exner!
For er du allerede medlem af Børn i byen, smutter du såmænd gratis ind til showet, der sparkes i sving kl 20. Vi andre må smutte forbi Karrierebar, bestille en billet, hvis der ellers er flere tilbage - og slippe en hundredekroneseddel for oplevelsen. Men så er der altså også købt sikkerhed for store grin og en aften i Exner-humorens tegn. Det lyder lovende …

Når du det ikke i aften, kan du heldigvis opleve Christine Exner sammen med Krysters Kartel og deres show 'Så hakker spætten'
d. 24.-17.oktober i Tivoli.
Læs mere her!

Kender du ikke 'Børn i byen?'

… det er en fejl, for hjemmesiden er i dén grad et besøg værd. Hvis du er københavner eller århusianer, altså - eller hvis du skal et smut forbi en af byerne i efterårsferien. For hvad skal I lave, hvor er de bedste legepladser, caféer, teaterforestillinger og andet godt? Børn i byen har tjekket det hele ud for dig.

Læs mere her!

Besøg 'Børn i byen her'!

"Musikken til dit hjerte!"

Mød "Vinterbergs (og vores!) vinder" her!

Shop igennem i Oestrogen-Shoppen!

Læs også