https://imgix.femina.dk/media/article/primaer_qdk_bevaegelse.jpg
Selvudvikling

Glem fordommene: 9 plus size-personer, der ELSKER at bevæge sig

20. juni 2019
af Christina Forsberg
foto: Shutterstock og Instagram
Du kan godt tro om, hvis du automatisk tænker, at tykke mennesker da må være dovne og usunde? Disse 9 plus size-personer bevæger sig langt mere end gennemsnittet. Er du klar på en januar-udfordring?

Plus size-kroppe er magiske. Ja, du læste rigtigt. Kroppen i sig selv er fantastisk, men det er vildt, hvad plus size-kroppen kan. Den kan splintre fordomme. Den kan være sund. Og den kan være aktiv og gøre utrolige ting.

Selvom ord som tyk og overvægtig ofte bliver associeret med at være usund, langsom og doven, er der plus size-folk derude, der udfordrer disse holdninger og viser, at du ikke kan diagnosticere en persons sundhed eller komme med antagelser om deres fysiske aktivitetsniveau blot ved at kigge på størrelsen af deres krop.

Læs også: Sundhedseksperten: Vi har gjort sundhed til en religion

Desuden er det også en påmindelse om, at folks sundhed (uanset størrelse) er deres egen sag – og noget mellem dem og deres læge.

Plus Model Magazine har udvalgt flere inspirerende kvinder og mænd i bevægelse, der inspirerer os til at være aktive og komme i gang med at leve det bedste liv for os – nu og ikke først når vi har tabt 10 kg.

Se blot disse seje og aktive mennesker her og følg dem for inspiration:

https://imgix.femina.dk/call_to_action/curvy_kandi_cta2.png

Læs også