https://imgix.femina.dk/media/billeder/2013/marts/sommersex-prim.jpg
Selvudvikling

Giver du plads til din indre sexdjævel?

28. marts 2013
af Charlotte Lotus Sommer
foto: All Over og Privat
Det siges, at kvinder ofte bliver mere virile med alderen, mens det er omvendt med mænd. Men husker du at give plads til din indre sexdjævel?, spørger coach Charlotte Lotus Sommer…

Det siges, at kvinder ofte bliver mere virile med alderen, mens det er omvendt med mænd. Mange kvinder jeg har haft i forløb fortæller, at de gerne vil dyrke mere sex og gerne mere vild sex. Derfor vil jeg i dag gerne spørge dig i dag, om du giver plads til din indre sexdjævel eller om hun er druknet i tøjvask og rengøring?

OM CHARLOTTE LOTUS SOMMER

Jeg hedder Charlotte Lotus Sommer og er Oestrogens nye ekspert indenfor personlig udvikling.

Jeg er foredragsholder, mentor, provokatør og inspirator og jeg ejer charlottesommer.dk, hvor jeg hjælper mennesker med at opnå mere positiv energi, power og personlig udvikling.

Personlig har jeg kæmpet mig tilbage til livet, når alt så sort ud, specielt efter tabet af min mor som 20 årig. Jeg har valgt at tage ansvar og kæmpe for mine drømme og være en fighter, og nu ønsker jeg at støtte dig i at gøre det samme!

Jeg har en bachelor i sundhedsfremme og psykologi og er derudover uddannet business og lifecoach fra Manning Inspire, hvor jeg også har mastermodulerne Public Speaking og Enneagrammet.

Min store drøm er, at flere kvinder begynder at tro mere på dem selv og gå efter deres drømme og ønsker. Jeg glæder mig til at kunne inspirere, motivere og udfordre dig til at gøre det samme.

Allerede nu kan du få gode tips og tricks til, hvordan du får mere Positiv Energi, Power og Personlig Udvikling, via mit nyhedsbrev.

Du kan tilmelde dig her på min hjemmeside

Jeg glæder mig til at møde dig!

Hvordan er DIN sexdjævel?
Hvis du tænker sexdjævel, hvad taler hun om, er det helt okay? Det kan være, at du i stedet for en djævel måske har en indre fræk missekat eller en liderlig skolepige. Intet er rigtig eller forkert. I dag vil jeg dog gerne slå et slag for at du omfavner din indre lyst og acceptere den og husker den. Nærvær og fysisk kontakt med andre mennesker er vigtig for dit velbefindende.

Jeg kender selv til at have perioder, hvor jeg simpelthen glemmer at have sex eller at fokusere på fysiske berøringer på trods af, jeg har en skøn kæreste. Dagene går med arbejde, rengøring, økonomi osv. hvilket simpelthen er så ærgerligt, da et godt skrald virkelig tanker mig op.

Nogle gange kræver det lidt planlægning
Hvis du har en meget travl hverdag kan det være gavnligt at være lidt mere snu med planlægningen af sex. Du behøver ikke sige det højt til din partner (selvom du godt kan), men det kan hjælpe inde i dig selv at beslutte dig for, at i dag vil du have fokus på fysisk kontakt og nærvær. Du behøver ikke være den pæne pige hele tiden, og der er intet at skamme dig over, hvis du har lyst til at strippe for din kæreste eller lign.

Giv den gas. Når du omfavner og accepterer alle sider af dig selv, også de seksuelle, vil du lyse endnu mere og være endnu mere powerfuld og tiltrækkende på mennesker omkring dig.

Hurray for kvinder, der står ved deres seksuelle lyster.

Charlotte Lotus Sommer

MERE FRA CHARLOTTE: Ved du egentlig, hvad DU vil?

ELLER: Hvad siger dit hjem om dig?

TEST DIG SELV: Er du god til at sige fra?

LIGE NU I SHOPPEN:

Få et personligt årshoroskop fra astrolog Lejla Lindholm Christensen, kr. 500

Se mere her

Læs også