https://imgix.femina.dk/media/billeder/2013/april/advice-prim.jpg
Selvudvikling

Får du den rigtige rådgivning?

11. april 2013
af Charlotte Lotus Sommer
foto: All Over og Privat
Der er mange, der står klar til at hjælpe med professionelle råd, terapiforløb og vejledning i det hele taget, hvis tvivlen eller krisen skulle ramme dig. Men ikke al rådgivning er lige godt…

Er du kritisk, når du søger coaching, rådgivning eller vejledning?

OM CHARLOTTE LOTUS SOMMER

Jeg hedder Charlotte Lotus Sommer og er Oestrogens nye ekspert indenfor personlig udvikling.

Jeg er foredragsholder, mentor, provokatør og inspirator og jeg ejer charlottesommer.dk, hvor jeg hjælper mennesker med at opnå mere positiv energi, power og personlig udvikling.

Personlig har jeg kæmpet mig tilbage til livet, når alt så sort ud, specielt efter tabet af min mor som 20 årig. Jeg har valgt at tage ansvar og kæmpe for mine drømme og være en fighter, og nu ønsker jeg at støtte dig i at gøre det samme!

Jeg har en bachelor i sundhedsfremme og psykologi og er derudover uddannet business og lifecoach fra Manning Inspire, hvor jeg også har mastermodulerne Public Speaking og Enneagrammet.

Min store drøm er, at flere kvinder begynder at tro mere på dem selv og gå efter deres drømme og ønsker. Jeg glæder mig til at kunne inspirere, motivere og udfordre dig til at gøre det samme.

Allerede nu kan du få gode tips og tricks til, hvordan du får mere Positiv Energi, Power og Personlig Udvikling, via mit nyhedsbrev.

Du kan tilmelde dig her på min hjemmeside

Jeg glæder mig til at møde dig!

Som coach arbejder jeg meget med personlig udvikling. Et område jeg er totalt fascineret af og slet ikke kan få nok af. Det betyder også at jeg hver dag holder mig opdateret om personlig udvikling via udenlandske blogs, videoer og lign.

Hver gang jeg møder et nyt værktøj eller et nyt emne prøver jeg det af på mig selv, inden jeg bruger det i min coaching eller på anden måde anbefaler det videre til andre. Og det er lige meget om det er et konkret værktøj til udvikling af min virksomhed vi taler om, eller om det er et værktøj til at få et bedre liv. Jeg har altid ville prøve tingene af selv, inden jeg anvender det i andre sammenhænge.

Det gør mig lidt trist, at jeg ofte oplever at støde på vejledere eller rådgiver, der anbefaler, at jeg skal gøre dit og dat, og så gør de det ikke selv eller også er det tydeligt at mærke, at det de vejleder mig til, har de ikke selv prøvet af. De gør det ofte i bedste mening (og så er der dem, der bare vil tjene penge), men det virker utroværdigt på mig, og det gør mig frustreret, da jeg forestiller mig mennesker, der giver i dyre domme for råd og vejledning, som faktisk ikke er testet og prøvet af.

Husk at fordi det virker for en, behøver det ikke være svaret for dig

Når jeg søger vejledning, coaching eller lign. har jeg hele tiden i baghovedet, at den person der sidder overfor mig på ingen måde har levet det samme liv, som jeg har. Derfor er den vej jeg skal gå ikke nødvendigvis den samme, som den der rådgiver mig har gået. Jeg mener, at det er vigtigt at lytte til andre og søge inspiration. En ting jeg dog har lært er, at jeg hele tiden skal huske at se rådene og vejledningen i forhold til min egen person.

Husker du det?

En klog mand sagde en gang til mig "Søg råd og lyt til andre, men drag dine egne erfaringer".

Stol på dig selv og din mavefornemmelse. Også når du søger rådgivning. Og husk at kun du har svarene på, hvad der er rigtigt for dig.

De kærligste hilsner

Charlotte Lotus Sommer

MERE FRA CHARLOTTE: Har du en indre slavepisker?

ELLER: Hvad siger dit hjem om dig?

TEST DIG SELV: Er du god til at sige fra?

LIGE NU I SHOPPEN:

Få et personligt årshoroskop fra astrolog Lejla Lindholm Christensen, kr. 500

Se mere her

Læs også