https://imgix.femina.dk/media/billeder/2012/august/lasse-prim.jpg
Selvudvikling

Få svesken på disken!

22. august 2012
af Lone Gjørtsvang
foto: Privat
Har du bøvl med parforholdet og er du ikke bange for at høre sandheden, så skriv til Oestrogen.dk’s nye brevkasseredaktør, forfatter og personlig rådgiver Lasse Bauer.

Det er ikke altid nemt med kærligheden, og føler du dig såret og svigtet er det lettest at finde trøst hos veninderne. Der finder du ofte de svar du helst vil høre, men som desværre ikke altid er de rigtige. Nu har du chancen for at stille spørgsmål om kærlighed og parforhold til en ekspert, der ikke pakker tingene ind, men som åbent og ærligt fortæller dig det du har BRUG for at høre.

OM LASSE BAUER

Lasse Bauer har skrevet bogen Heartbreak Rescue & Recovery, der tilbyder enkle og dybdegående breakup- overlevelsestips bygget på virkelige oplevelser og faktiske resultater fra folk, der selv har været igennem, og bevæget sig fra en hjertesorg.

Du kan købe bogen her


Svarene ligger hos dig selv
Lasse Bauer har over 25 år arbejdet med kommunikation, og siden 2003 har han undervist og trænet mere end 1.500 danske og udenlandske ledere i gennemslagskraft og personlig power. For 2½ år siden brød hans kæreste med ham, hvilket kom som et chok for ham. Han gik helt ned med flaget, men brugte tiden på at læse og researche på litteratur om kærlighed og parforhold. Det gik hurtig op for ham, at han ikke skulle finde svarene hos sin ekskæreste, men hos sig selv. I dag er han kommet sig over bruddet, stærkere og klogere på sig selv. Al den erfaring han har gjort sig vil han gerne dele ud af til andre. Hans mål er enkelt at klæde dig ordentligt på til at kunne håndtere dine udfordringer effektivt, og ultimativt få det bedst mulige liv.

Stil spørgsmål om kærlighed
Bøvler du med kærlighedslivet kan du skrive til Lasse Bauer her på Oestrogen.dk. Det vil helt sikkert flytte dig ud af din komfortzone og provokere dig, men det bliver gjort med 100 % åbenhed og ærlighed, og du vil med garanti blive klogere på dig selv.

Du kan skrive dine spørgsmål til Lasse her

Læs også