https://imgix.femina.dk/media/websites/qmag-dot-dk/website/egangsbilleder-2013/juni/2013-24-tattoo-p.jpg
Selvudvikling

Det tænker mænd i virkeligheden om kvinder med tatoveringer

28. oktober 2014
af Maria Jönsson Bebe, Q.dk -
Foto:s_bukley / Shutterstock.com og magasinet Q
Tatoveringer er blevet en fast bestanddel på især yngre kvinders kroppe, men hvad betyder kropsudsmykningerne egentlig for, hvordan omverdenen – og især mændene - ser på én?

Kendte kvinder som Medina og Rihanna, har været med til at bane vejen for, at et ungt kvindeligt og trendy publikum har taget tatoveringerne til sig. Så er du en af dem, der går og leger med tanken om at få udsmykket kroppen, så læs lige med - det kan have konsekvenser for, hvordan andre ser på dig.

Tatoveringer gør kvinder frække

For studier fra det franske Université de Bretagne-Sud peger nemlig i retning af, at mænd generelt opfatter tatoverede kvinder som lettere at komme i seng med på den første date, end deres ikke tatoverede medsøstre. Desuden var den generelle opfattelse, at kvinder med tatoveringer var mere villige til at gå på en date. Tillige syntes mændene, især de yngre, at de tatoverede kvinder var mere sexede. Det skriver Daily Mail.

Tatoveringer er genvejen til mandens hjerte

11 unge og attraktive kvinder der var blevet udvalgt som de mest lækre ud af et oprindelig felt på 58 kvinder, besøgte stranden 20 gange i løbet af en sommer. Halvdelen af tiden havde de falske tatoveringer på kroppen, og den anden halvdel af tiden uden de falske tatoveringer.

Kvinde - få dit livs sex med et sundt underliv. Få guiden her

De franske forskere opdagede, at når kvinderne havde tatoveringerne på, var mændene meget hurtigere til at kontakte dem og indlede samtaler med dem.
Undersøgelsens anden del bestod i, at mændene, der alle var i 20'erne, skulle svare på, om de troede på, at kvinderne ville gå med dem på en date, og om de mente, at sex på den første date var en mulighed. Derudover skulle de over 400 adspurgte mænd også svare på, hvor lækre pigerne var.

Unuanceret konklusion

Som sagt viste undersøgelsen, at de tatoverede versioner blev vurderet som mere seksuelt udfarende, frækkere og lettere at tage kontakt til, men kritikkere af undersøgelsen påpeger, at der ikke er nævnt begrundelser for, hvorfor mændene konkludere, som de gjorde, og at undersøgelsen udelukkende tog udgangspunkt i en bestemt type tatovering og placering af den.

Læs også