https://imgix.femina.dk/media/billeder/2013/juni/livet-prim.jpg
Selvudvikling

Coach og clairvoyant: Dit liv behøver dig…

11. juni 2013
af Clairvoyant, coach og forfatter Gitte Sparsø
Foto: All Over og privat
Har du det også med at gemme alle de gode ting til er ganske særlig anledning. Og kommer den anledning aldrig rigtig? Glem det. Lev livet og lad være med at skubbe tingene foran dig. Dans i dag og ikke i morgen!

Kender du det? Der ligger en rigtig god flaske vin på vinreolen, der hænger en meget smuk og smart bluse i dit skab, du har et par lækre sko liggende i en skotøjsæske, du har nogle meget særlige papirservietter i skuffen og du har en vidunderlig dejlig parfume, du anvender yderst sjældent. Du gemmer det hele til en ganske særlig anledning. Men hvad er en særlig anledning?

Er dagen i dag ikke en ganske særlig anledning?

OM GITTE SPARSØ:

Gitte Sparsø, clairvoyant, coach og forfatter

Kendt fra medierne, tv og radio og nu fast skribent på Oestrogen.dk:

Vores sjæl er konstant summen af de valg vi træffer.
Vores sjæl vil altid afspejle de valg vi har truffet.
Hvad og hvilket giver dig trivsel og næring i dit sind, din krop og din ånd.

Mit daglige virke er både private og virksomheder, hvor jeg har mange års erhvervserfaring som coach og mentor inden for ledelse samt personlig - og spirituel udvikling.

En af mine øvrige kernekompetencer er visionær innovativ ide -og forretningsudvikling med særlig evne for at være forud for tiden. Feks. forudså jeg Playstation og e-kalender, flere år før det blev opfundet.

Da det kan være en udfordring, at være barn og ung med klarsyn og/ eller andre psykiske evner, valgte jeg at skrive en bog, " Børn og den åndelige verden", som på ganske jordnær facon danner et indblik i en verden, hvor mange børn kan føle sig alene og ikke forstået.

Se mere på www.gitte.net

Hvorfor ikke fejre dagen i dag?
Nyd altid din bedste vin, tag din smukkeste og mest smarte bluse eller skjorte og mest lækre sko på, når du skal ud. Brug altid dine sødeste servietter og brug din bedste parfume eller aftershave… og spis aldrig ende skiven først, spis den altid til sidst. Gem aldrig det bedste på din tallerken til sidst, spis og nyd det bedste først, det kan være du hurtigt bliver mæt og så vil det være en skam ikke at kunne nyde det bedste.

Hvert øjeblik er vigtigt
Tænk på, at dette nu aldrig kommer igen og hvert øjeblik er vigtigt i dit liv. Du er summen af alt, hvad du har været igennem og hvad du i gennem tiden har valgt at have i dit liv og fokusere på.
Har du givet dig tid og lagt mærke til solens milde morgenstråler og smukke romantiske solnedgange, havets brusen, vinden i trætoppene, nattergalens sang en nattestund, solsortens flirtende aftensang, græsset som er så grønt, så grønt og der er højt til den blå, blå himmel med yndige hvide florlette skyer.

Giv dig tid
Giv dig tid til dette øjeblik, til lige nu. Mærk nærværet til dig selv. Mærk hvad du har lyst til. Er du sulten, er du tørstig, er du søvnig, har du brug for hvile, har du brug at grine, har du brug for et kys fra den du elsker, har du brug for et knus, har du brug for tryghed, har du brug for at græde, har du brug for stilhed… Hvad har du brug for?

Når du møder udfordringer på din vej og du kan have svært ved at finde den vej, der er sand for dig, så prøv at forestille dig, at du efter at have overvundet udfordringen siger… "og sådan er det resten af mit liv!" Så fortæller din krop og sjæl dig, hvad du kan leve med og hvad du på ingen måde vil leve med.

At fejre en sommeraften
Min familie, venner og jeg fejrer sommetider, at det er en herlig sommeraften… livet er her nu og dit liv behøver dig. Dit liv behøver, at du nyder det i fuld drag, så det bobler i din mave.
I vores køleskab står altid en champagne på køl, for tænk hvis vi pludselig finder en særlig anledning til at fejre noget - eller bare er rigtig glade for noget. En særlig anledning kunne være, at det er fredag.
Jeg glæder mig rigtig meget over livet og dets muligheder. Livets muligheder både med glæde og udfordringer. Succes skaber ikke lykke, lykke skaber succes.

Stof til eftertanke: Hvis du fik at vide, at i dag er sidste dag, du kan danse - ville du så vente til i morgen?
Dans i dag, dit liv behøver dig.

Coach, clairvoyant og forfatter
Gitte Sparsø

www.gitte.net

LÆS OGSÅ: Får du det optimale ud af dit liv?

TEST DIG SELV: Er du god nok til at sige fra?

https://imgix.femina.dk/call_to_action/py02-abobanner-6430x2052.jpg

Læs også