Renée Toft Simonsen
Selvudvikling

Brev til Renée: Min kæreste vil ikke have min mor på besøg

9. april 2019
af Renée Toft Simonsen
Min kæreste vil ikke se min mor. Han vil ikke have, hun kommer i vores hjem. Min mor har ringet og undskyldt uden at vide, hvad hun har gjort, men han rykker sig ikke. Læs ugens brev til Renée her
Kære RenéeVenlig hilsen En ulykkelig datterMin mand er ligeglad med altKære ulykkelige datter

Hvis vi tager eksemplet med julen, vil jeg mene, du skulle tage over og holde den hos din mor. Hun skal ikke sidde alene. Det ville være den rigtige ting at gøre. Din kæreste må selv finde ud af, hvad han vil. Han kan sidde for sig selv eller være sammen med noget af sin egen familie. Du kan også invitere ham med over til din mor, og hvis han takker nej, er det hans eget valg. Din kæreste er åbenbart ret uforsonlig, det synes jeg ikke, du skal tage på dig eller lide under. Hvorfor han er sådan, er svært at sige, det kan jo være så mange ting, ud over at han er introvert, kan det også handle om meget gamle mønstre, afvisninger, han bærer på, og som han ikke kan slippe. Det arbejde er han nødt til at gøre selv, det kan du ikke gøre for ham.

Du har ret til at se din mor, også selv om han ikke bryder sig om hende. Så det synes jeg, du skal gøre. Når du har været sammen med din mor en weekend, kan du jo være med din kæreste den næste. På den måde tilgodeser du dit eget behov for at have begge de mennesker i dit liv, som du elsker. Og ja, det er en svær og trist situation, at du er nødt til at dele dig selv op på den måde, og jeg kan virkelig godt forstå, du bliver ked af det og frustreret over det. Men hvad skal du ellers gøre? Alternativet er jo at gøre det forbi med din kæreste, og dér tænker jeg ikke, du er?

Kærlig hilsen Renèe

SKRIV TIL RENÉE

Cand.psych. Renée Toft Simonsen giver hver uge gode råd og kærlige indspark til læserne. Du kan spørge om alt, hvad der hører kvindelivet til. Send en e-mail til renee@femina.dk.

Redaktionen forbeholder sig ret til at forkorte i de breve, der bringes i bladet. Da Renée modtager mange breve, kan der gå et stykke tid, før du modtager svar. Kun de breve, der bringes i bladet, får svar.

MEGET MERE RENÉE

Her kan du finde tidligere svar fra Renée. Så tumler du lige nu med et parforhold, der halter, eller en teenager, der ikke trives, eller lignende, så find et godt råd, der måske kan hjælpe dig videre.

LYT TIL RENÉE

I podcasten Brev til Renée kan du møde Renée, der svarer på spørgsmål om følelser og parforhold fra jer derude. Lyt med her

podcast brev til renee
https://imgix.femina.dk/call_to_action/fe_abo_web_8nr_1138x370.png

Læs også