Bettina Nielsen
Selvudvikling

Bettina er engleformidler: ”Jeg har fået lys og kærlighed lukket ind i mit liv”

18. juni 2019
af Hanne Vinther Mikkelsen, redigeret til web
Foto: Alex Tran
Bettina Nielsen søgte ind i den spirituelle verden for at finde en vej ud af sine tilbagevendende depressioner. Og det blev et magisk møde med englene og healende energier, som for altid forandrede hende.

Bettina har engle i sit hjerte

Få minutter inden interviewet har Bettina Nielsen hidkaldt god energi fra engle.

– Jeg tilkaldte alle englene og bad dem om, at vi får en god snak, forklarer hun.

For 52-årige Bettina er det blevet helt naturligt at søge hjælp hinsides det håndgribelige. I dag arbejder hun som engleformidler.

– Englene fylder mig med kærlige og kraftige energier. Det skaber et stærkt felt af strålevarme, der føles som at stå ud af flyet en sommerdag i Sydeuropa.

Den stærke energi bruger Bettina i sin Reiki-healing af klienter, som opsøger hende med blandt andet stress, søvnløshed, svære tanker og lavt selvværd.

– Jeg er budbringeren, som englene kommunikerer igennem. Englene hjælper mig i mit arbejde, hvor jeg via mine hænder overfører deres energier til klientens krop. Så søger energien ud i det område, der skal heales. Der er mange, der som mig tror på, at der er mere mellem himmel og jord. Og det kræver et åbent sind at tage imod behandlingen.

Bettina søgte ind i den spirituelle verden for at finde en vej ud af sine tilbagevendende depressioner. Det blev til et magisk møde med englene og healende energier.

– Jeg har altid været sensitiv og spirituel, men havde lukket ned for de sanser. Det var en nærmest sindssyg oplevelse, da jeg gav mig selv lov til at åbne for sluserne. Jeg kunne for første gang mærke englene i mit hjerte. Det var fantastisk fredfyldt.

Da Bettina for to år siden lagde sig på briksen hos en kinesiolog, havde hun prøvet stort set alle former for hjælp i det etablerede system mod sine depressioner. Uden succes.

– Jeg har talt med både psykologer og psykiatere, og jeg har fået den ene slags piller efter den anden. Det førte ingen vegne. Derfor blev jeg overbevist om, at jeg måtte opsøge alternativ behandling hos en healer.

LÆS OGSÅ: Kristina er clairvoyant: "I mange år følte jeg det som en forbandelse"

Hjalp mod depression

Den spirituelle healing hos kinesiologen gjorde en stor forskel. Siden har hun trappet sin medicin markant ned og har ikke været depressiv.

– Før var jeg et hovedmenneske. Jeg havde tusind tanker, der myldrede rundt, og jeg søgte altid svar med min hjerne. Da jeg lukkede englene ind og fik ryddet op i dårlige energier, blev jeg et hjertemenneske. Nu mærker jeg efter i mit hjerte og min krop, hvordan jeg har det.

Det var en særlig oplevelse for to år siden, som fik Bettina til at tage et kursus som engleformidler. Hun holdt sin 50-års fødselsdag og faldt i snak med festens kvindelige kok, som også var spirituel. Kokken havde englekort med, som hun opfordrede Bettina til at lægge.

– Jeg fik simpelthen gåsehud. Allerede de første tre kort, som englene valgte for mig, var spot on. De viste, at jeg har evnerne til at kommunikere med engle og til at kunne hjælpe andre. Så jeg brugte de gavepenge, jeg havde ønsket mig til en ny sofa, til at lære om engleformidling.

Senere tog Bettina også en uddannelse til Reiki-healer og massør, og for et års tid siden åbnede hun klinik i Odense. Hun mærker en klar tendens til, at stadig flere tyr til engleformidling, når tilværelsen slår knuder, eller man søger svar.

LÆS OGSÅ: Filosoffen: Derfor er kvinder mere spirituelle end mænd

En høj pris

– Med mine englekort kan jeg guide klienter til at træffe et valg eller give dem de svar, de søger. Det er typisk spørgsmål som: Møder jeg kærligheden? Skal jeg få et barn? Er min kæreste utro? Skal jeg skifte job eller sælge alt og rejse ud i verden?

Men personligt har det haft en høj pris for Bettina at følge sin tro på himmelske energier. Hun har følt, at det var nødvendigt at stoppe kontakten med nogle nære relationer, som ikke lagde skjul på, at de synes, hun er blevet skør.

– Jeg var oprigtigt ked af, at de ikke ville være mere åbne eller i det mindste respektere, at det giver mening for mig. Jeg har fået lys og kærlighed lukket ind i mit liv. Til sidst blev de negative kommentarer for sårende, og det drænede mig for god energi, når jeg hele tiden skulle forsvare mig.

Bettina forstår godt, at folk kan være skeptiske over for den spirituelle verden.

– Men jeg kan love for, at der ikke er noget hokuspokus ved mine healinger med englenes hjælp. Man skal bare se på de mennesker, som kommer her med bøjet hoved og ondt i livet, men som går glade og lettede herfra.

– Det betyder alt for mig, og så må andre tro, hvad de vil.

Det tror vi på:

Markant flere kvinder end mænd tror på det åndelige. Det viser en ny undersøgelse fra Aarhus Universitet, hvor det har overrasket forskerne, at mange kvinder tilkendegiver, at de tror på engle, hekse, spøgelser og ånder.

  • 21% tror på engle
  • 16% tror på hekse
  • 24% tror på spøgelser og genfærd
  • 30% tror, at mennesket har en ånd

Kilde: ”Kortlægning af tro, overtro og overbevisning” af Ken Ramshøj Christensen og Mathias Clasen, Aarhus Universitet, 2018

Fakta om Bettina:

  • Bettina Nielsen, 52 år
  • Bor i Odense
  • Engleformidler
  • Reiki-healer og massør
  • Uddannet pædagog
  • Mor til to voksne sønner
https://imgix.femina.dk/call_to_action/abbo_banner_qlinique_940x200.jpg

Læs også