Instagram har mange kampagner, der hylder kvindekroppen
Selvudvikling

7 skønne hashtagskampagner – der viser den kurvede kvindekrop uden filter

5. maj 2017
af Christina Forsberg
Instagram bugner med kampagner, der viser helt normale kvinders - kurvede - kroppe, og vi har håndplukket et lille udvalg, som vi anbefaler, at du tjekker ud.

Sociale medier, magasiner, reklamer og mediebranchen får ofte skylden for, at mange kvinder har et forskruet billede af, hvordan den normale kvindekrop ser ud. Vi sammenligner os med photoshoppede modeller, der bliver kategoriseret som plus size kvinder, hvis blot de er en størrelse 38-40! Men Instagram er ikke kun stedet, du får det skidt med din egen krop, fordi alle andres åbenbart har ”thigh gap” og bliver holdt sunde af avocadomadder, der er stylet i timevis. Nej, Instagram har også masser af positive hashtag-kampagner, som du kan følge, hvis du vil se skønne, ærlige og stort set uretoucherede billeder af kvindekroppen og kvinder fra hele verden, som de OGSÅ ser ud: Bulede, kurvede, overvægtige, små, store, lave og høje.

Læs også: Se de fantastiske billeder: Komikerens efterligninger af modellernes Instagram-liv

Vi har fundet syv gode af slagsen:

Der findes mange flere kropspositive kampagner på Instagram, så kig dig omkring og lad dig inspirere.

1. #fatkini

Kvinder fra hele verden lægger billeder op af deres forskelligartede kroppe i bikini. Fordi: ”Alle kroppe er bikinikroppe”!

2. #NoWrongWayToBeAWoman

3. #nobodyshame

Læs også: Den "perfekte" krop gjorde mig ikke glad

4. #Celebratemysize

5

. #BodyPositive

7. #EffYourBeautyStandards

Læs også