https://imgix.femina.dk/media/websites/qmag-dot-dk/website/egangsbilleder-2013/september/2013-36-single-maend-p.jpg
Selvudvikling

3 single mænd om deres drømme om kærlighed

5. september 2013
af Magasinet Q
foto: shutterstock
Hør hvad 3 single mænd har at sige om singlelivet, kvinder og kærlighed i en ærlig snak om drømme og fremtiden.

Mads, 44 år, arkitekt:

Hvorfor er du single?

"Jeg blev dumpet, og det gjorde voldsomt ondt. Nu spekulerer jeg på, om jeg skal forblive single. Nusse rundt og dufte til høvlspåner, ryge pibe klokken to om natten, hænge ud på en café med en god bog. Men jeg vil jo gerne have kærlighed og elsker også at dele mit liv med en kvinde."

Hvorfor er det svært for kvinder at finde en mand?

"Generelt har kvinder for mange forudfattede meninger om, hvad de vil have, når der kommer til kærlighed. Jeg har mødt piger, som sagde: "Du er ikke min type, fordi du har skæg!" Nogle er også for kontrollerende. Jeg elsker en stærk kvinde, men kun hvis hun også er i stand til at lade sig forføre. Jeg gider ikke slås med min udkårne, men vil gerne kæmpe om hendes gunst. Hard to get er helt ok, bare det er i erotikken. Kærlighed skal være givet, og uenigheder er noget, man taler sig til rette om. Så enkelt tror jeg, det er med kærlighed for de fleste."

> Kærlighed: Få den bedste scoreguide til hvordan du fanger drømmefyren her

Christian, 34 år, kommunikationsmedarbejder:

Hvorfor er du single?

"Det er heller ikke med min gode vilje. Sådan er det bare blevet."

Hvad skal kvinder gøre for at tiltrække dig?

"De skal være søde og smilende og gide snakke med mig. De behøver ikke dulle sig op, men de må gerne have gjort noget for at vise deres bedste sider. Selv er jeg nok den generte type. Jeg kan godt være lidt tungnem, når der kommer til kærlighed, så hun må gerne vise ret tydeligt, hvis hun er interesseret."

> Kærlighed: 8 tegn der afslører at han vil have dig

Jonas, 30 år, studerende:

Hvorfor er du single?

"Det var et meget bevidst valg, jeg traf for et par år siden, fordi jeg havde behov for at få rum til at få en uddannelse, satse på mine idrætsambitioner og ikke mindst få løbet hornene af mig. I dag har jeg dog igen fået lyst til kærlighed og et stabilt forhold."

Hvorfor tror du, at mange kvinder har så svært ved at finde den store kærlighed?

"En del søger udelukkende efter mænd med god økonomi og social status. De synes ikke, det er særlig fedt at have et forhold til en fyr som mig, der bor på kollegieværelse og får SU. I den anden ende findes dem, der tror for lidt på sig selv, når det kommer til kærlighed. Det undrer mig, at nogle bliver ved med at drage den samme slags mænd til sig, fordi de tror, det giver modspil at være i et forhold med en, der ikke behandler dem pænt, og fordi de ikke er vant til andet."


Læs også