https://imgix.femina.dk/media/article/kendte_kvinder_ikke_i_form_efter_foedsel.jpg
Selvudvikling

11 kendte mødre, der IKKE har travlt med at ”komme i form” efter fødslen

18. juli 2017
af Redaktionen
Foto: Shutterstock
Breaking news: Der findes faktisk mødre, som ikke har som mål, at kunne passe en størrelse et-eller-andet efter at have lavet et menneske.

1. Kristen Bell

”Når jeg kigger ned af mig selv og på min mave med ekstra hud, minder det mig om, at jeg har udført et mirakel. Det hjælper til at huske mig selv på, at jeg er en superhelt. Og dét er jeg stolt af”

https://imgix.femina.dk/shutterstock_435668236.jpg

2. Kerry Washington

”Jeg har været meget optaget af ikke at skulle ”tilbage” til noget som helst, men bare være den bedste udgave af mig selv lige nu. Min krop vidner om et mirakel nu – og jeg har ikke lyst til at være tilbage i min gamle krop.”

https://imgix.femina.dk/shutterstock_101258977.jpg

3. Zooey Deschanel

”At forvente af nogen, at de skal se ud som om, de ikke har født lige efter, de rent faktisk har født, er mærkeligt. Du har lige groet et menneske og derefter født det. Der er utrolig meget, der skal falde tilbage til der, hvor de var. Alle organerne er jo blevet skubbet rundt.”

https://imgix.femina.dk/shutterstock_155500988.jpg

4. Kelly Clarkson

”Jeg er ikke villig til at arbejde så hårdt, som det kræves, for at være tynd. Jeg har aldrig presset mig selv til at være tynd, men bare været god til at rock’e det jeg har. Angående post-fødselskilo, så har jeg det sådan her; det tog lang tid at tage kiloene på, og det kommer til at tage lang tid at smide dem igen”

https://imgix.femina.dk/shutterstock_445311427.jpg

5. Drew Barrymore

”Efter at have født to børn, er det svært at være positiv omkring sin krop. Man føler sig som en kænguru med en kæmpe lomme på maven og alt hænger løst. Men så kommer man i tanke om, hvor smukt det er, at man har bragt børn til verden.”

https://imgix.femina.dk/shutterstock_183445769.jpg

6. Jennifer Garner

”Jeg er ikke gravid, men jeg har født tre børn, og derfor er der en ”bule”. Fra nu af vil jeg have den ”bule” og jeg vil kalde den min ”babybule”. Det må I – og jeg – bare lære at leve med. For den forsvinder ikke.”

https://imgix.femina.dk/shutterstock_100899961.jpg

7. Kate Winslet

”Jeg gad virkelig ikke være en af de ”Wow-så-tynd-er-hun-blevet-12-uger-efter-fødslen-kvinder”. Når jeg læser om de kvinder, så tænker jeg; ”åh, for f*****, det er jo rent faktisk umuligt.”

https://imgix.femina.dk/shutterstock_84049750.jpg

8. Eva Mendes

”Selve udtrykket ”at komme tilbage i form” efter en fødsel kan jeg ikke lide. Hvis du er tilbage i bikini to uger efter fødslen, fedt for dig, men det var ikke noget for mig. Og det er fint.”

https://imgix.femina.dk/shutterstock_50137180.jpg

9. Olivia Wilde

”Jeg tror på en verden, hvor det ikke forventes, at mødre skal skjule de fysiske tegn på, at de har født”

https://imgix.femina.dk/shutterstock_57884830.jpg

10. Blake Lively

”Du behøver ikke at ligne en Victoria’s Secret-model bagefter. Du har lige udrettet livets største mirakel.”

https://imgix.femina.dk/shutterstock_420302719.jpg

11. Anne Hathaway

”Jeg træner i West-Hollywood, hvor der er mange virkelig veltrænee skuespillere, der træner meget og har enormt store muskler. Normalt ville jeg føle mig utrolig intimideret, men nu møder jeg bare op og tænker; ”Ja, jeg træner med 2,5 kg vægte, men jeg har også lige presset en baby ud”.”

https://imgix.femina.dk/shutterstock_185452241.jpg
https://imgix.femina.dk/call_to_action/curvy_kandi_cta2.png

Læs også