Dorthe Kandi
Selvudvikling

Dorthe Kandi: Alle kroppe er O.K.!

4. august 2016
af Dorthe Kandi
Man kan ellers godt blive i tvivl, når man indimellem følger debatten på sociale og andre medier.

Ja, det burde egentlig være helt unødvendigt at skrive det; Alle kroppe er o.k. På Q er vi overbeviste om, at det er mere end o.k. at være kurvet.

I august-udgaven af Q ser vi i artiklen ’Derfor er det cool at være curvy’ på den fantastiske bølge af kvinder med former, som kræver retten til at se ud, som de gør og stadig være søde, seje, sexede, sjove, og alt det andet, vi mennesker er. Og der er mange måder at være skøn og lækker på. Jeg er da bestemt ikke blind for at slanke kvinder og mænd absolut også er smukke og lækre – men læg mærke til det lille ord ’også’. Der findes ikke én facitliste.

Der har altid eksisteret idealer. Engang var det smukt med brede hofter og lille barm. En anden gang skulle barmen bølge, så skulle den slet ikke være der og så videre. Problemet er jo bare, at hvis du er født med brede hofter, så kan det være ret umuligt at blive smalhoftet, fordi moden dikterer det. Derfor er det SÅ skønt, at der er mere forskellighed på vej.

’Det nye ideal er, at der ikke er idealer’ siges der i Q nr. 8. Og selvom jeg ikke tror, vi helt slipper for idealer, så håber jeg det. Det betyder ikke, at vi ikke stadig gerne vil se lækre og smarte ud, det betyder bare, at vi anerkender, der er flere måder at være lækker på. Og det kan forhåbentlig føre til at mange flere af os mærker vores krop og mærker glæden, lysten og lykken. For tænk på de smukkeste mennesker du kender – for mit vedkommende er det dem, der stråler af glæde ved sig selv og livet – uanset størrelsen på deres bagdel. Som den kurvede internationale model Denise Bidot siger: ”Der findes ingen forkerte måder at være kvinde på”. Hørt!

Jeg er også hoppet med på bølgen og viser nu stolt mine kurver frem på instagramprofilen @curvy_kandi – følg mig gerne og få måske lidt inspiration.

I Qs lækre augustnummer kan du også læse, hvorfor sundhed er mere end mad og motion. Du får en guide til efterårets modetendenser, skønhedstips og meget mere. Du kan nu købe Q | august i landets kiosker og supermarkeder.

Vi læses ved!

Kærlig hilsen,

Dorthe Kandi

Læs også: Smugkig i Q | august her!

Læs også: 21 udsalgsfund som klæder os med kurver (og som du skal købe, inden det er for sent)

Prøv et abonnement på Q - klik her!

kurver

Læs også