Oestrogen.dks anmelder Irene har testet erotisk legetøj op til weekenden. Få hendes ærlige dom her.
Kærlighed og sex

Vi tester erotisk legetøj

23. september 2011
af Irene Godballe
foto: Privat / PR / ThinkStock
Oestrogen.dks anmelder Irene har testet erotisk legetøj op til weekenden. Få hendes ærlige dom her.

Vi tester erotisk legetøj

Oestrogen.dks anmelder Irene har kigget lidt på singlernes udfoldelsesmuligheder til weekenden. Hvis ikke du vælger at tage et virilt handyr med hjem i sengen, får du her et par alternativer i kategorien erotisk legetøj.

Twist 'n' Shake fra Fun Factory

Det forstår jeg måske godt, for der er ikke helt så meget hjælp at hente fra vibratoren, som jeg havde håbet på, da jeg så den. Udformningen lover på en eller anden måde mere og da erotisk legetøj siges at være en del af de fleste hjem, havde jeg håbet på, der havde været mere udvikling på området.

Jeg har brugt den på helt klassisk vis, som en lille fornøjer her midt i mit singleliv. Altså har både delen til indvendig brug og også delen, der er ment til at gøre klitoris godt været i gang - også på samme tid.


Irene Godballe

Virkningen har da været fin nok, ikke noget mind blowing overhovedet, men ok. Delen til indvendig brug har en detalje, så den kan rotere på tværs af det hele. En super fin detalje, som desværre larmer mere end den mærkes. Det er ikke en del, jeg har gjort megen brug af, da larmen tog mit fokus - Og fuldt fokus har været nødvendig for mig, hvis vibratoren har skulle gøre noget godt.

Stimulatoren til klitoris i erotisk legetøj er en god detalje - rigtig god! Der kommer på en eller anden måde lidt mere helhed i legen, når man stimuleres både indvendig og udvendig og det kan vi jo godt lide. Desværre sidder den, på denne vibrator, ikke helt, hvor det er sjovest. Den rammer forkert på mig og jeg har brugt en del energi og fokus på at finde den rigtige måde for mig har holde, dreje, vende, håndtere den på, og det har taget meget af nydelsen.

På vibratoren er der en betjeningsdel. Delen man holder ved og som har alle knapper. Den er rigtig god til det, den nu skal bruges til. Den ligger naturligt i hånden og knapperne ligger lige for, så man ikke skal lede efter dem. Der er knapper på, så man kan skrue op og ned i vibrationshastigheden. De knapper er helt overflødige, for uanset, hvor meget jeg drejer, så er det samme hastighed. Det er rigtig ærgerligt og tager meget af den finish, der ellers, trods alt, kunne have været.

Trods alle fejl og mangler, så vil jeg anbefale den til andre kvinder. Ikke til den kræsne bevidste-indenfor-erotisk legetøj kvinden, men måske til nybegynderen eller til parret, der vil bruge den sammen. For den er SÅ fin at se på og kan på ingen måde gøre nogen bange.

Læs også: Erotisk legetøj er helt okay

Køb erotisk legetøj Fun Factory i oestrogen.dks shop

Oh! Sensual, health cream

Når jeg førhen har tænkt glidecreme, så er mine tanker blevet ført hen på noget, der lignede datidens hårgele, men her er mine tanker og "fordomme" blevet gjort helt til skamme, for der er her tale om noget helt andet!

Jeg har brugt cremen sammen med en vibrator og det har fungeret rigtig godt. Den har tilført fugt og virkningen har ikke ophørt pludselig og brat, som jeg har oplevet med andre produkter. Der ud over har cremen været ganske fornøjelig at gøre brug af, selv om jeg ikke har haft fat i en vibrator.

I cremen er der tilført en anelse af noget, der, udover at give fugt, også giver varme og kilder bare en lille bitte smule. Det er så lidt, at man ikke rigtig lægger mærke til det, men når man først har drejet fokus den vej, så kan man ikke andet end nyde det. Det er en rigtig god detalje, som lige hæver standarden på dette produkt og som gør, at jeg bestemt ikke har haft lyst eller behov for at have en vibrator med i legen hver gang.

Cremen giver desuden så god fugt, at jeg godt ville kunne bruge den som en almindelig creme. Skal der findes et lille øf over dette produkt, så er det lugten/duften - Eller manglen på samme. Cremen lugter lidt for duftløst og lidt for sterilt af hospital. Jeg finder det meget ærgerligt, at producenten ikke har fundet på at tilsætte en eller anden form for duft, det havde lige givet det sidste!!

Jeg vil anbefale dette produkt til alle! Alle der kan lide dejlige, brugbare og smukke ting, bør helt klart anskaffe sig dette produkt, næste gang de skal have ny glidecreme. Jeg vil anbefale produktet til de mennesker, der gerne vil have cremen lige ved hånden, for flasken er så flot og neutral, at man kan have den stående fremme, hvis man skulle ønske det.

Jeg vil anbefale produktet til alle, der kan lide luksus og forkælelse!

Karakter: 5 (når cremen findes med duft, får den helt klart 6)

Køb glidecremen i Oestrogen.dks shop

Læs også