https://imgix.femina.dk/media/billeder/2013/februar/ung-fyr-prim.jpg
Kærlighed og sex

Tre unge fyre: Vi vil ha’ ældre kvinder!

13. juni 2014
af Bastian Larsen
foto: All Over
Du behøver ikke være ung og stram for at få en ung elsker. Jo ældre du bliver, jo flere potente undersvende tiltrækker du. Mød tre af fyrene her…

I mange kulturer har det gennem tiderne været god stil, at de unge og uerfarne går i lære hos de ældre og mere erfarne, hvad enten det handler om filosofi, håndværk eller sex. I dag er det ikke anderledes, og med de mange muligheder for at finde kærester og elskere på nettet, er interessen blandt unge mænd større end nogensinde, når det gælder kontakten til ældre og mere erfarne kvinder. De unge fyre har opdaget, at god sex ikke nødvendigvis hænger sammen med udseendet, men at de kan lære en masse om sig selv og sexlivets glæder hos de mere modne kvinder, der ikke behøver polere overfladen.
Vores venner på Tidens Kvinder har mødt tre af dem…

Jimmy, 23 år og studerende:
Da jeg begyndte at date på nettet, prøvede jeg at skrive til alle de unge, smarte og smukke piger, men jeg må indrømme, at det var rigtig svært at få gang i dem. Og når det så endelig lykkedes, var det egentlig heller ikke så spændende. Så kom jeg til at skrive med en dame, der havde læst om mit studie i min profi l. Det startede egentlig med at være en meget faglig snak, for hun havde læst det samme på uni som mig, og hun havde arbejdet med området i årevis. Så spurgte hun, om vi ikke skulle mødes og tage en kop kaffe. Det, synes jeg, lød rigtigt hyggeligt, men jeg tænkte ikke på det som en date, fordi hun var 17 år ældre end mig.
Vi tog kaffe på Nationalmuseet, og det endte med, at hun suttede den af på mig på toilettet. Jeg fattede overhovedet ikke, hvad der foregik, før vi stod derude, og hun havde min pik i munden. Jeg havde slet ikke forestillet mig, at en voksen og rigtig intelligent kvinde kunne finde på den slags! Men det var kun begyndelsen.

Vi havde en hæsblæsende hed affære. Jeg havde ikke været i seng med så mange piger før det, men jeg har lært meget af hende, og det er helt fantastisk, selv om hun godt kan være lidt streng nogle gange. For hende er jeg jo nok også stadig lidt af en drengerøv, og det er lidt svært at få til at balancere på det personlige plan, fordi hun er så meget længere fremme i livet end mig.

Men seksuelt kan jeg ikke forestille mig noget bedre. Jeg har prøvet alt muligt, f.eks. at blive bundet og få bind for øjnene, og så var der pludselig en anden kvinde i rummet, som vi havde en trekant med. Hun ville ikke sige, hvem det var, men jeg kunne høre, at de også var sammen, imens de bollede mig.
Det ville aldrig ske, hvis jeg var kæreste med en af pigerne på mit uni-hold!

LÆS OGSÅ: Dét tænder kvinder over 40 på!

Claus, 24 år og studerende:
I begyndelsen, da jeg startede på nettet, gik jeg nok mest efter udseendet... Eller kun efter udseendet faktisk. Jeg mener, hvis man ser en ung, fræk pige, så går man normalt efter hende. Sådan er det jo også ude i byen. Men faktisk fandt jeg ud af, at i de fleste tilfælde var det sådan, at jo bedre pigerne så ud, jo dårligere sex var det. Det var ligesom om, at sex for dem var at give fyren lov til at hoppe på dem og ikke noget, der handlede om selv at få noget ud af det. Det var måske, fordi de var vant til at få opmærksomhed for deres udseende. Så var mange af dem selvfølgelig også ret unge og anede ikke, hvad det handlede om. De forventede, at sex var noget, fyren gjorde ved dem, og det blev altså ret kedeligt.

Men så mødte jeg en ældre kvinde. Det var hende, der skrev til mig på nettet, og det er jo ret sjældent, fordi fyrene normalt jager pigerne derinde - ligesom udenfor. Men hun tog initiativet. Hun så okay ud, men var altså 20 år ældre end mig! Den var lidt svær at sluge, men så gav hun mig passwordet til hendes personlige billeder... hold da op! Jeg fattede slet ikke, at helt almindelig kvinder kunne lave så flotte og frække billeder. Jeg må indrømme, at det var det, der fik mig til at møde op til kaffe hjemme hos hende.

Hun virkede helt almindelig, men jeg havde jo set billederne af, hvad der gemte sig under overfladen, og jeg må indrømme, at jeg var ret nervøs, da jeg troppede op hos hende i en villa i Valby. Men hun var supercool og rolig. Hun fik mig til at slappe af, vi hyggesnakkede, og hun havde jo noget at fortælle, fordi hun havde oplevet en del. Men jeg var alt for nervøs til at gøre noget. Jeg følte mig som en skoledreng, og det var nok en del af det, der gjorde det så frækt.

Men så lagde hun pludselig sin hånd på mit lår og kom med en kommentar om min begejstring, som nok var ved at være ret synlig. Og så tog hun den derfra. Det var den frækkeste nat, jeg nogensinde har oplevet. Hun førte mig stille og roligt ind i soveværelset og vejledte mig faktisk mere eller mindre hele vejen igennem.

Jeg fik ikke bare lov at høvle løs, men blev guidet af hende til at give hende et par orgasmer, før jeg overhovedet selv måtte komme op i hende. Men så kunne jeg heller ikke holde mere end ti sekunder. Til gengæld kom jeg flere gange den nat med hende, end jeg har gjort med nogen anden kvinde.
Hun satte fingrene det rigtige sted hver gang og var ekstremt kinky. Vi blev ved med at ses i nogle måneder, og hun lærte mig virkelig meget. Jeg blev f.eks. en mester i at slikke fisse. Men så stoppede det. Vi havde aftalt, at det kun skulle være sex, hvilket jo er de fleste fyres drøm, men jeg endte nok med at blive lidt forelsket i hende. Det ville hun så ikke have.
Siden er jeg kun gået efter kvinder, der er mindst ti år ældre end mig, hvad enten jeg søger en sexpartner eller en kæreste.

SEXOLOG: Kvinder midt i livet kræver mere

Michael, 26 år og håndværker:
Første gang, jeg var i seng med en kvinde, var, da jeg var 14, og hun var 28, så jeg har nok altid bedre kunnet lide ældre kvinder. Jeg havde så en jævnaldrende kæreste i fire år, som jeg boede sammen med, og det endte grimt. Hun var vildt jaloux, og det kunne jeg simpelthen ikke håndtere.
Og så var jeg pludselig single igen og hørte gennem min kammerat Claus om nogle af de netdating-sites, man kunne bruge. Det lød jo næsten for godt til at være sandt, og han tog mig med til et par private fester, der endte med, at vi faktisk var sammen med et par af damerne. Det var noget, vi også havde gjort, da vi var teenagere, men det var noget mere kejtet dengang.

Det her var voksne kvinder, der vidste præcist, hvad de ville og hvordan det skulle være. De havde tøj, udstyr og legetøj, som jeg ellers kun havde set i bladene, og de vidste hvordan det skulle bruges.

Mand! Det var nogle frække aftener. Selv om vi var to om en kvinde nogle gange, mig og Claus, og uanset hvor hårdt vi gik til hende, var det aldrig for meget. Hun havde altid styr på situationen og dirigerede os i den rigtige retning. Selvfølgelig kunne man nogle gange føle sig som lidt af en dildo, der også kunne tale, men det var alligevel det værd.

Min tidligere kæreste og andre jævnaldrende piger, jeg har været sammen med, havde altid brug for at snakke en masse, og det kan ærlig talt blive temmelig irriterende - i stedet for bare at gøre tingene. Desuden var det mange gange sådan, at de egentlig ikke rigtigt vidste, hvad de ville. Men de her kvinder... De vidste præcis, hvad de ville, og hvordan det skulle gøres. Så min nuværende kæreste er 13 år ældre end mig, og selv om det er noget, de griner af på jobbet, så er jeg sgu ligeglad. Det er det bedste sex nogensinde, og hun er heller ikke for jaloux til at have andre piger med i sengen.

LÆS OGSÅ: Trine tænder på yngre mænd

VIDEO: Få gang i sexlivet - gå i slikskabet!

LIGE NU I SHOPPEN:

En kinky gaveidé? Super diskret vibrator - camoufleret som halskæde, kr. 435

Se mere her

Læs også