https://imgix.femina.dk/media/billeder/2013/februar/modne-kvinder-prim.jpg
Kærlighed og sex

Dét tænder kvinder over 40 på!

15. februar 2013
af Malene Fich Weischer
foto: All Over
TEMA: Sex kommer i alle mulige afskygninger, men når det kommer til stykket, hvad er vi danske kvinder over 40 så egentlig mest til? Almindelige hyggesex eller nye, vilde eventyr? Det har Oestrogen.dk fået undersøgt …

Vi har på det seneste skrevet en hel del om, hvordan mænd tænder på modne kvinder - men hvad tænder modne kvinder egentlig på?

Det har vi undersøgt sammen med datingsitet C-date, som retter sig mod netop modne kvinder, som leder efter en partner, som er frisk på et uforpligtende forhold. Og hvis du gik og troede, at kvinder over 40 for alvor var dem, der yndede at kaste sig ud i vilde, passionerede og kinky former for sex - så har du taget fejl.

For det viser sig med al tydelighed, at dét, vi faktisk søger er helt almindelig, traditionel hyggesex uden de helt store, spidsfindige tiltag. Faktisk er det sammenlagt hele 70% af de adspurgte, som med egne ord søger efter almindelig sex, hyggesex, oralsex og dertil gerne lidt fræk tale. Kun omkring 20% var interesseret i mere specialiserede former for sex, herunder sex med sexlegetøj, på særlige steder eller sågar med frækt undertøj.

Du kan se en top 10 over de ting, der bliver søgt efter hos en partner på C-date.dk lige her:

1. Almindelig sex
2. Hyggesex
3. Oralsex
4. Se med frække ord
5. Sex på særlige steder
6. Sexet lingerie
7. Sexlegetøj
8. Hård sex
9. Analsex
10. Intime piercinger

LÆS OGSÅ: Mænd er vilde med modne kvinder

HUSK: Bevar sexlivet gennem overgangsalderen

LIGE NU SHOPPEN:

En lidt alternativ coffee table-bog: The big penis book, kr. 499

Læs mere her

Læs også