https://imgix.femina.dk/media/decd0be709674311a20fc6525d265e00.jpg
Kærlighed og sex

Tantra massage i København - En personlig oplevelse

19. november 2011
af Lisbeth Houmann
Foto : Privat
Lisbeth Houmann blev overrasket af sin mand, der havde bestilt en grænseoverskridende og erotisk massage til dem begge

Min dejlige mand og jeg har lavet en aftale, der går ud på, at vi nogle weekender om året overrasker den anden med en oplevelse, et arrangement, en weekendtur eller andet. Sidste gang var det min mands tur til at bestemme. Vi skulle begge have tantramassage i Tantra Templet i Valby.

Læs også guiden : Sådan lærer du at give tantra massage


Et erotisk tempel af tantra massage

Vi ringede på døren, som blev åbnet ind til Aladins hule, et smukt og indbydende "tempel", hvor vi blev budt indenfor af to meget smukke mennesker, Bagala og Adinatha, som begge var iført kimonoer.
Vi hængte overtøjet og blev vist ind et meget smukt rum med røde vægge, dæmpet belysning, dejlig duft og en meget stor madras oppe på en forhøjning. De fortalte lidt om sig selv og lidt om, hvordan massagen ville foregå.

Bare det at være i rummet gav én en fornemmelse af velvære og afslapning, og de var begge meget tillidsvækkende, og vi følte os rigtig godt tilpas begge to. Så var det tid til massagen. Jeg blev i rummet sammen med Adinatha, og min mand gik over i et andet rum sammen med Bagala. Det var lidt underligt at kysse min mand og så se ham forsvinde over i et andet rum med denne smukke kvindelige massør.

Nøgen med en fremmed mand

Den tiltalende og velsoignerede mandlige massør, Adinatha, gik ud af rummet, men inden da bad han mig om at klæde mig helt af. Jeg følte mig lidt genert, da jeg satte mig op på madrassen, helt nøgen. Der gik ikke længe, før han kom tilbage, hvorpå han lagde sin kimono og kom op til mig på madrassen. (Han har selv bukser på hele tiden). Jeg var helt og aldeles klar til massagen, da han bad mig lægge mig ned på maven. Der lå jeg uden en trævl på kroppen med en fremmed mand, og på den anden side af gangen lå min mand med en fremmed kvinde.

Tantra massage er sanseligt og sensuelt

Jeg tænkte kærligt på min mand og ønskede, at han havde det vidunderligt, alt imens min krop begyndte på rejsen i massørens olie og blide hænder. Tantra massage er meget blidt, sanseligt og sensuelt. Hvert et hjørne af kroppen bliver masseret, ikke et sted bliver glemt. Det er lange blide bevægelser, og der bliver trykket på punkter over hele kroppen, alt imens du svæver ud i universet. Efter noget tid lagde massøren sig ned langs min krop, der gik lige nogle tanker igennem mit hoved, men igen føltes det helt okay, det handler jo om nærvær, følelser og tryghed, især tryghed.


Lisbeth Houmannn med sin mand

Yoni (Vagina) masseres under tantra massage

Tiden er helt i sin egen verden, jeg havde ikke nogen fornemmelse af den. Jeg kom tilbage til rummet, da hans blide stemme spurgte mig, om jeg ville have min "yoni" masseret. Jeg sank lige engang, for jeg havde jo hørt, hvad ens "yoni" var og vidste, at det var ens vagina.

Puha … jeg var lige et øjeblik i tvivl, men på den anden side så følte jeg mig fuldstændig tryg i hans hænder, og jeg forbandt det på ingen måde med noget seksuelt. Selvom det var meget sobert, var det dog også at gå helt tæt på mig, og det var en meget anderledes oplevelse.

Han masserede blidt omkring mine lår og kom så meget langsomt tættere og tættere på min "yoni", som han masserede indvendigt med blide strøg, og hele tiden kom han tilbage til min krop udenfor, så mine lår, mine hofter og resten af kroppen stadig blev masseret. Det var en ekstrem spændende og meget intensiv oplevelse, og jeg opdagede punkter, som jeg ikke anede eksisterede. Det føltes utroligt lækkert, og må jeg indrømme, også lidt frækt.


Efter tantra massage følte jeg mig smuk og kvindelig

Han afsluttede massagen og sagde, at han ville hente noget vand til mig, og jeg skulle bare tage det helt roligt og stå op, når jeg var klar. Jeg satte mig op, da han gik ud af rummet, og måtte synke et par gange. Samtidig med at jeg havde et kæmpe smil på mine læber, følte jeg mig som en smuk og meget afslappet kvinde, deller eller ej.

Jeg nåede lige at sunde mig et øjeblik, så bankede det på døren, og det var min mand, som kom ind til mig. Han så meget afslappet ud, og vi krammede længe og smilede begge to, så både min mand og jeg er enige om, at det bestemt ikke er sidste gang, at vi har får tantramassage.


Vil du læse mere om tantra massage?

Q anmelder bogen "Den nye Tantra"
Tantra massage - Sådan gør du

Den nye Tantra
Køb bogen "Den nye tantra" i Qshoppen og lær alt du skal vide om tantra sex

Læs også