https://imgix.femina.dk/media/eceb4e7e54e145c9a536436c0796c069.jpg
Kærlighed og sex

Den nye Tantra af Anne Sophie Jørgensen - Bliv ekspert på Tantra sex

8. juni 2011
af Ea Ørum
Tantra er ikke bare god sex. Det er, når god kærlighed og god sex udgør et godt liv.

Om du er tantrisk nybegynder eller eliteudøver, så er bogen "Den nye tantra - forny din seksualitet og dit kærlighedsliv" af Anne Sophie Jørgensen noget for dig, som vil have tantraen ud af soveværelset og ind under huden.

Bliv guidet igennem tantra sex og tantra livet

Læseren guides af vise ord og med klare, personlige eksempler til, hvordan man kan leve et tantra-liv. Anne Sophie Jørgensen har vejledt spirituelt i over 30 år og har selv taget tantraen til sig inden for de seneste 10-15 år. Man mærker i bogen, hvordan hun forstår de misforståelser, der kan knytte sig til tantra for den udenforstående.

Eksempelvis drejer det sig ikke bare om - for enhver pris - at udskyde mandens udløsning (hvilket er en almindelig misforståelse), især ikke hvis det egentlige problem er, at mandens sexlyst er lidt rusten. På den måde kan tantra nemlig kom til at camouflere det egentlige problem. Tantraen er faktisk slet ikke så konkret en problemløser, men drejer sig om dybereliggende energier og udvikling.

Tantra knyttes af Anne Sophie Jørgensen til noget så abstrakt som kærlighed, men gøres også helt konkret i de forskellige øvelser, som hun peger på kan styrke den tantra-nysgerrige. Hendes ærinde er at tilpasse tantra til nutiden og få danskerne til at forstå, at sex er bedre, når der også er kærlighed til stede - og sidst, men ikke mindst, at gavmildhed i seksualitet og kærlighed styrker begge dele, hvorfor svaret er: tantra.


Læs også : En personlig oplevelse med tantra sex massage

Tantra sex er for heteroseksuelle såvel som homoseksuelle, par og singler

Anne Sophie Jørgensen udtaler : "Bogen er ikke kun for heteroseksuelle par. Alle øvelser og guides byder også homoseksuelle og singler op til kærlighedsdans. Bogen kræver med andre ord ikke andet, end du har lyst til at gøre dit sexliv endnu bedre."

Der er fine personlige cases i bogen, som hjælper den uerfarne læser til at forstå, at de spørgsmål, som man selv kan tumle med omkring sex og kærlighed, er "helt normale" - også i et tantra-liv. F.eks. står en yngre kvinde frem og fortæller, at hun lever i et tantrisk forhold med ældre mand - de skulle egentlig kun være sammen for at udvikle tantraen.

Nu vil hun gerne have børn, og hvad gør hun så, for hun er faktisk blevet rigtig glad for ham, og han vil ikke have flere børn? Eller ægteparret, der har kastet sig over tantraen - som en sidste udvej for at undgå skilsmisse. Sådanne eksempler kommer ikke med klare svar, men viser, at nok har tantra svar på meget, men dog ikke alt.

Tantra sex er en ny måde at have sex på

I "Den nye tantra - forny din seksualitet og dit kærlighedsliv" bliver sex til en måde at møde hinanden på, og som Anne Sophie Jørgensen selv skriver, så "opstår der en ny målestok for god sex. Det, som skaber proces, er god sex".

Noget firkantet mener hun med "proces", at der ikke længere vil være fokus på den hurtige orgasme, når du har taget tantraen til dig, og at en ophøjelse af alt det indre omkring selve akten vil bringe en højere grad af uforudsigelighed, og at det vil berige seksualiteten i sig selv.

God fornøjelse!

Læs også artiklen : Tantra sex massage - sådan gør du

Læs også