Birgitte elsker at dyrke swingersex i swingerklubben
Kærlighed og sex

Swingersex gør livet spændende

15. december 2010
af Mikkel Ais Andersen
Foto: Ditte Capion
Vores kultur er funderet på monogami, og når man har en partner, er man i hvert fald ikke sammen med andre. Den forestilling udfordrer swingerkulturen, hvor det går ud på at have sex med andre end sin partner. Birgitte fortæller her, hvorfor hun elsker at dyrke swingersex i klubben

Swingersex skaber spænding

Gangbangs. Kærlig leg. Pirrende syn og spænding. Spændingen og spontaniteten har gjort Birgitte til en swinger. Hun er 40 år og single, og sin fritid bruger hun i swingerklubben.

Invitation til en swingerklub

Birgitte havde aldrig dyrket engangsknaldekulturen, men for fem år siden besluttede hun sammen med sin daværende kæreste, som hun havde dannet par med gennem flere år, at de skulle spice deres sexliv op.

De syntes begge, der manglede et eller andet, så de begyndte at sex-chatte på nettet med andre par, og det endte med en invitation til en swingerklub.

Meget grænseoverskridende

- Vi var vildt nervøse, da vi skulle derned første gang, og det var meget grænseoverskridende at se alle mulige andre dyrke sex. I starten involverede vi os ikke seksuelt dernede, fortæller Birgitte.

Det ene skridt tog dog hurtigt det andet, og der gik ikke lang tid, før Birgitte og hendes kæreste begyndte at dyrke sex med de andre medlemmer af sexklubben på tværs af par.

Frisind og formiddagskaffe

Í dag kommer Birgitte i City Swingers et par gange om ugen - næsten altid om formiddagen, hvor hun synes, det er hyggeligst.

- Så kommer man ned og sidder i baren og drikker en kop kaffe eller en cola, før man går ind og dyrker sex. Jeg ved aldrig, hvad der sker, når jeg tager derned, og jeg tænder vildt meget på det spontane, fortæller hun

I swingerklubben er alle lige

Birgitte understreger, at hun i lige så høj grad kommer i klubben for det sociale som for det seksuelle.

- Det er nogle fantastiske og frisindede mennesker, man møder hernede, og det er en rigtig fed måde at mødes på. Her er alle lige. Her er ikke det hierarki, man ellers kan opleve i samfundet. Folk har jo aldrig noget tøj på, så du kan ikke se, om folk er direktører eller skraldemænd.

Læs også: Swingersex.. det gode, gamle ord gruppesex gar fået mange konkurrenter. Test dig selv, og find ud af, om flere i sengen er noget for dig her

RELEVANTE ARTIKLER

Par

https://imgix.femina.dk/legacy/media/6cf9d077cc8c466d93952a72a3d1ea3c.jpg

https://imgix.femina.dk/legacy/media/ef8c3b3058744489afeecefd7039f11e.jpg

Læs også