https://imgix.femina.dk/media/8b78c78e133e4c2bb45796aa31fc3e54.jpg
Kærlighed og sex

Snup dig en quicky

29. november 2011
af Tidens Kvinder
Det er altid dejligt med et langt forspil, stearinlys og massage, men en gang imellem kan en omgang lynsex være lige så lækkert og frækt.

Å h! At have en hel dag - eller endnu bedre - en hel weekend foran sig med den, man elsker. Hvor I ikke skal tænke på børn, opvask, rengøring eller andre dagligdags gøremål. Hvor I kan nyde hinanden og elske igen, og igen, og igen og…

Det er selvfølgelig altid helt fantastisk. Men i hverdagen, hvor der ikke altid er tid til de lange, intime lagenseancer, kan en quickie redde hele dagen - og være en god opvarmning til senere natlige udskejelser. Selv om det kaldes en quickie, kan I sagtens bruge lang tid på den alligevel.

Læs også: Sådan vælger kvinder partnerer

F.eks. kan I starte dagen med at sende hinanden frække sms'er på arbejdet. Så er der lagt i kakkelovnen til et hurtigt knald hen over køkkenbordet, når I kommer hjem. Og der er stor sandsynlighed for, at du allerede er godt våd, så I ikke behøver bekymre jer om alt for meget forspil.

En quickie kan sagtens varieres, så det ikke altid er på det obligatoriske køkkenbord, I gør det. Prøv at gøre det i alle boligens rum - på alle stole, på bordene, i sofaen, henover vaskemaskinen, i entreen osv.

Det kan også være fristende at kaste sig frådende over hinanden på alle mulige (og umulige) steder uden for hjemmets fi re vægge, men husk lige at tænke jer om en ekstra gang, før hormonerne får overtaget. Det er ulovligt ifl g. Straff elovens § 232 at have sex i det fri eller på anden måde blufærdighedskrænke andre med sin nøgenhed, så hvis I vælger at gøre det på parkeringspladsen eller i omklædningsrummet, så vær diskrete.

Læs også: 4 faldgrupper under sex

Quickies om Quickies

? Quickies kan praktisk talt "udføres" alle steder og på alle tidspunkter

? Undskyldninger som "ikke i aften skat" eller "jeg er træt og skal tidligt op" duer ikke her

? En quickie kan holde gnisten i forholdet ved lige. Og husk: Mange quickies små gør en stor å…

? I behøver ikke tænke over, om sex'en er varieret nok eller godt nok for den anden - det er netop bare en quickie, ikke jeres bryllupsnat. Så drop bekymringerne, og giv den gas!

? Varier jeres sexliv, så i både dyrker quickies, men også de lange, intime elskovsstunder.

HVOR OG HVORDAN?

1 STÅENDE
Sådan gør I: Du stiller dig foran ham og bøjer dig fremover. Han trænger ind bagfra. I kan også gøre det med front mod hinanden, men det kræver, at der ikke er for stor højdeforskel mellem jer.

Fordel: Stillingen er oplagt, hvis I er på farten, f.eks. på vej hjem fra byen, og der lige byder sig en mulighed i f.eks. en mørk port eller en trappeopgang.

Ulempe: Manden kan trænge langt op i dig i denne stilling, og hvis du ikke er helt varm, kan det godt føles ubehageligt i begyndelsen, så tag den med ro til at starte med.

2 PÅ BORDET/KØLEREN AF EN BIL
Sådan gør I: Han står op, og du ligger halvvejs inde på bordet/køleren med benene og numsen strittende udover kanten. Han kan evt. holde dine ben imens.

Fordel: Han kan styre tempoet, og du kan bare tage imod og nyde og samtidig stimulere klitoris, så du måske også kan opnå en (lyn)orgasme.

Ulempe: Hvis det er et bord, skal det være rimelig stabilt, så det ikke knirker eller bevæger sig for meget - eller endnu værre - braser sammen under jer. Og det kan godt give et par slid-mærker på din ryg, hvis I giver den rigtig meget gas.

3 PÅ SOFAEN
Sådan gør I: En oplagt stilling i dette møblement er, når du rider ham. Men i stedet for, at han ligger ned på langs, kan han sidde med benene ud over kanten, og så kan du sidde overskrævs, så I har øjenkontakt hele tiden.

Fordel: I sidder der sikkert alligevel tit - og så er det jo oplagt at udvide sofasidderiet med en quickie i halvlegen eller i reklamepausen.

Ulempe: Sofaer er tit lidt smalle eller korte i det i forhold til en stor, bred dobbeltseng, så det er ikke alle stillinger, der er lige gode at praktisere her.

4 PÅ ET TOILET
Sådan gør I: Her kan I enten gøre som under punkt 1 (stående) eller punkt 3, hvor I lukker brættet ned, og du sætter dig oven på ham. Du kan også sætte sig på knæ oppe på toiletbrættet i en semi doggy-style.

Fordel: Offentlige toiletter er alle vegne, og her kan I låse døren, så I ikke bliver opdaget.

Ulemper: Måske ikke det mest appetitlige sted at have sex. Og hvis I bliver derinde for længe, kan det godt blive lidt pinligt, hvis der står nogen og venter, når I kommer ud.

Læs også: Hold lysten ved lige gennem hele parforholdet

Læs også