https://imgix.femina.dk/media/websites/qmag-dot-dk/website/egangsbilleder-2013/januar/sexlegetoj-p.jpg
Kærlighed og sex

Sexlegetøj i 2013 - Det vil vi lege med

11. januar 2013
af Maria Jönsson Bebe
Mange kvinder forsøder, helt legitimt, deres sexliv med sexlegetøj; enten til sig selv eller til brug sammen med deres partner. Få fem tendenser for sexlegetøj du skal holde øje med i 2013.

Fordomme om sexlegetøj er passé - nydelse er in!

For 15 år siden var sexlegetøj ikke noget, som 'pæne piger' benyttede sig af. Og hvis de gjorde, var det bestemt ikke noget, som de skiltede med. Den tendens blev der ændret markant på, da Sex and the City i 1998 introducerede 'The Rabbit' til de livsstilsbevidste kvinder. Redaktionschef Helle Hartz fra det erotiske kvindemagasin Tidens Kvinder siger:
- Fordommene omkring at købe og bruge sexlegetøj er heldigvis ved at være passé. Nu er det blevet næsten helt stuerent at bruge sexlegetøj - og stå ved det.

Q anbefaler:

Omdan din elektriske tandbørste til en vibrator

• Kåret til bedste sexlegetøj af DIVA
• Kåret som "bedst i test" af Cosmopolitan
• Passer til stort set alle Oral-B tandbørster

Kun kr. 99,-

På lager i Qshoppen

Den store guide til erotisk litteratur for kvinder

Helle Hartz har gennem sit arbejde tæt kontakt med både leverandører og producenter af sexlegetøj, og tillige med hundredvis af danske kvinder, der er interesseret i seksualitet og erotik.
Derudover driver Tidens Kvinder en succesfuld online-shop, hvorfra de sælger nogle af markedets populæreste sexlegetøjsmærker. Sortimentet her er baseret på, at redaktionen af bladet selv har testet og kvalitetsgodkendt de varer, som kommer på hylderne.

Vi har bedt Helle Hartz om at komme med bud på, hvilke tendenser indenfor sexlegetøj, som bliver et hit i 2013.

Sexlegetøj du finder indenfor hjemmets fire vægge

Læs også