sex historier
Kærlighed og sex

Sexhistorier - 6 erotiske historier som du kan læse og lytte til

2. januar 2021
af redaktionen
Udgivet første gang 6. februar 2014. Foto: Unsplash
Mangler du et par gode fortællinger, der har præg af sex og erotisk karakter? Vi har samlet de bedste erotiske historier, som du både kan læse og lytte til. Se her hvor og hvordan!

Lige siden Fifty Shades of Grey udkom har litteraturens verden ikke været den samme. Erotikken buldrede frem, og den er ikke stoppet endnu.

Vi har sidenhen set en stor mængde af nye forfattere der kaster sig ud i det erotiske univers, i håb om at skabe en lige så stor succes som Fifty Shades of Grey.

Du har måske også bemærket, at de erotiske historier rent designmæssigt også ligner Fifty Shades stilen, det er formentlig ikke tilfældigt.

Nu kan alle læse de erotiske historier

Til glæde for mange af os danskere, så er erotiske historier og erotisk litteratur i det hele taget nu blevet accepteret på lige fod med ganske almindelig skønlitteratur - og det skal vi kun være glade for.

Det betyder at vi nu får adgang til mange flere erotiske historier end tidligere, og at der bliver ved med at komme spændende og pirrende læsning ud både online og i bøgerne.

Men hvor og hvordan kan du få adgang til de erotiske historier?

Hvis du sidder med det spørgsmål så kan vi anbefale dig at du fortsætter med at læse denne artikel, hvor vi vil komme med de varmeste anbefalinger til erotiske historier som du kan læse og lytte til.

Erotiske sexhistorier online

Før de erotiske historier gjorde indtog i bøgernes univers, og før vi turde skilte med at vi gerne ville læse dem, var internettet vejen at gå hvis man ville finde gode erotiske historier.

Du har stadigvæk rig mulighed for, at læse erotiske historier online.

Få erotiske historier læst op

Hvilken bedre måde er der næsten at få serveret en erotisk historie, end ved oplæsning fra en behagelig og sensuel stemme? Ja det kan faktisk lade sig gøre, at høre og få fortalt erotiske historier gennem lydbøger og podcasts.

Køb sex historier som lydbøger

Det er hverken dyrt eller besværligt at købe lydbøger online. Når du køber en bliver den sendt til den email, hvorefter det er en fil der vil ligge på din computer. Enkelt og sikkert!

Du kan høre den erotiske lydbog igen og igen, der er ingen begrænsning. Vi kommer med vores anbefalinger til erotiske historier som lydbøger lige herunder!

De 6 bedste erotiske sexhistorier som lydbøger

Vi har samlet 6 erotiske historier der er tilgængelige som lydbøger, og dem kan du købe direkte hos Saxo.

  1. Lotte Garbers - Prøverummet
  2. Kristina Hagen Stoltz - Et kød
  3. Anaïs Nin - Venusdeltaet
  4. Fifty Shades of Grey - Fanget
  5. Fifty Shades of Grey - I mørket
  6. Fifty Shades of Grey - Fri

Læs også