kvinde med håndjern på
Kærlighed og sex

Sexlegetøj: 6 musthaves, du skal have i din natbordsskuffe

5. februar 2021
af Michelle Løvstrup Thejls
Udgivet første gang 22. maj 2019. Foto: Panthermedia og Sinful.dk
Sexlegetøj er en nem og sjov måde at spice sexlivet lidt op, men der findes så mange forskellige ting, man kan kaste sig over. Her får du ekspertens bud på, hvad basisgarderoben i natbordsskuffen skal indeholde.

I klædeskabet har de fleste af os ét par gode jeans, en perfekt t-shirt og en flot sort blazer, som vi lige kan smide over hovedet, de dage tøjkrisen rammer, eller hvis det skal gå lidt stærkt.

Sådan en "basisgarderobe" findes der også til natbordsskuffen.

Sexlegetøj til mænd og kvinder

Mathilde Mackowski er medstifter af sexshoppen Sinful.dk, og fortæller her, hvad sexlegetøjets svar er på den sorte blazer og de gode jeans. Klassikere, du kan bruge – uanset om du er novice, sexpert, single eller i et forhold.

Glidecreme

glidecreme

Det første punkt på listen er ifølge Mathilde Mackowski, noget overset, men ikke desto mindre et absolut musthave i natbordsskuffen. Nemlig glidecremen.

- Mange tror, at glidecreme kun er noget, man bruger, hvis man selv har besvær med at danne fugt, men glidecremen er faktisk ret essentiel, og det er en nem måde at opgradere oplevelsen på – også hvis man rører ved sig selv. Kroppen nyder berøringen mere med den glidende fornemmelse, og det kan faktisk også resultere i, at man selv bliver mere ophidset.

Mathilde Mackowski fortæller, at glidecremen ikke nødvendigvis kun kan bruges, hvis man skal have sex med sin partner, men også hvis man har lyst til at tilfredsstille sig selv, enten med fingrene eller med sexlegetøj. Dog er det vigtigt at vælge den rigtige glidecreme, hvis man gerne vil bruge den samme med legetøj.

- Der findes både vandbaseret og oliebaseret glidecreme, og hvis man gerne vil bruge sin glidecreme, med sit sexlegetøj, er det en god idé at vælge en, der er vandbaseret. Det meste sexlegetøj, som ikke er lavet af glas eller metal, kan nemlig ”ikke tåle” den oliebaserede slags, da det kan blive svært at rengøre legetøjet ordentligt bagefter.

Bulletvibrator

Bullet vibrator sinful

- Bulletvibratoren er rigtigt fin, og noget mange vil være glade for at have i natbordsskuffen. Den er nem at bruge, både alene eller sammen med andre – mange har glæde af at bruge den sammen med en partner.

Vibratoren er også ret diskret og nem at gemme af vejen, hvis man har lyst til det. Man kan bruge den på mange måder - bare ikke bagtil. I stedet for at sætte den direkte ved klitoris, kan du prøve at holde den i håndfladen, og røre ved klitoris med dine egne fingrer – det vil kilde på en anderledes måde, siger Mathilde Mackowski.

Dildovibrator som sexlegetøj

dildovibrator

Dildovibratoren er måske natbordsskuffens ultimative svar på den sorte blazer, og så er den en rigtig god start-gadget, hvis man endnu er grøn indenfor sexlegetøj.

- Dildovibratoren er god, fordi den kan give denne her fornemmelse at at blive "fyldt ud". Den findes i mange forskellige afskygninger – både den helt realistiske udgave med blodårer, men også i forskellige farver og former, hvis man er mere til det.

Hvis man er ny til at bruge sexlegetøj, kan det være en god idé at købe en, der er helt glat, som ender lidt ud i en spids, da man ofte lige skal vænne sig til at bruge vibratoren, siger Mathilde Mackowski.

Rabbit vibrator

rabbit vibrator

Der er en stor chance for, du allerede har denne K-L-A-S-S-I-K-E-R i skuffen, og hvis ikke, tør vi godt æde vores hat på, at du i hvert fald har hørt om den. Man kan næsten ikke undgå at sende en tanke til Charlotte fra Sex and the City, der blev så glad for The Rabbit, at hun til sidst måtte smide den ud, fordi den optog alt hendes tid. Og det er ikke tilfældigt, at hun blev så vild med netop dette stykke legetøj.

- The Rabbit er jo bare sådan en ting, alle nærmest burde have i sin natbordskuffe – den stimulerer både indvendigt og udvendigt på samme tid, og så kommer den i enormt mange forskellige varianter – den kan både være lyserød og dreje rundt, eller den kan være smuk, stilren og klassisk i udtrykket.

Et tip er at købe en, der er genopladelig, så man slipper for at bakse med batterier, siger Mathilde Mackowski.

Wand vibrator

wand vibrator

En vibrator, der kan bruges på rigtig mange forskellige måder, og som også kan findes i et stilrent design, hvis man ikke er til, at det hele skal være lyserødt.

- Wand vibratoren er enormt populær, og det er måske fordi, den har kraftige vibrationer, den er nem at styre og den kan tages med overalt.

Nogle kan måske synes, at vibrationen er lidt kraftig, hvis den presses direkte mod klitoris, men så kan man tage en dyne mellem vibratoren og en selv, og presse den mod skedeåbningen. På den måde opnår man en dyb stimulation.

Womanizer premium

https://imgix.femina.dk/sinful.jpg

3 stk sexlegetøj til jer, der gerne vil tage legen et skridt videre:

Vibrerende penisring

Womanizer premium klitorisstimulator er måske sexlegetøjets svar på en Rolls Royce. Og det kræver da også en mindre investering at erhverve sig sådan en sag, men hvis man skal tro producenten, har den også orgasmegaranti!

Det lyder da meget godt, ikke? Hvis den, stik mod forventningen, skulle fejle, så lover producenten, at man får sine penge tilbage.

- Klitorisstimulatoren virker ved, at man sætter den lille sugekop ned over klitorisområdet, og så stimulerer den hele området, på en meget forsigtig måde, så det bliver enormt roligt og en enormt dyb orgasme.

Der følger flere forskellige ”tutter” med, hvor størrelserne på hullerne er forskellige, så man kan skifte dem alt efter, hvad man har lyst til.

vibrerende penisring

– Penisringen er fantastisk til at ”opgradere” din partners udstyr, så samlejet bliver endnu dejligere. Når han presser sig ind, vil man kunne mærke den her fantastiske vibrerende fornemmelse.

Ofte sker det faktisk, at mange par får mere langsom og dyb sex, når de bruger en penisring, fordi vibrationerne giver noget lækkert, når man er tæt sammen.

Og som bonus elsker mændene som regel, når deres kvinder nyder det ekstra meget, det er i hvert fald det, de fleste anmeldelser siger, siger Mathilde Mackowski.

Vibratoræg

vibratoræg

– Vibratorægget booster vores traditionelle kønsmønster helt vildt– manden har magten og fjernbetjeningen til ægget. Kvinden bliver forkælet og manden får lov til at bestemme lidt, og det er der altså mange par der elsker. Og så er det jo sjovt, at man kan bruge det, uden folk ved det, siger Mathilde Mackowski.

Blindfold Tie Me Up bondageæske

bondage begyndersæt

Blev du også fascineret af Fifty Shades-filmene, er du nysgerrig på, hvad bondage eller S/M går ud på, men ved du ikke helt, hvor du skal starte? Så kan det måske være en god idé med et startsæt.

- Her får du flere forskellige ting, der alle kommer til en brugsanvisning, og på den måde kan I sammen udforske, om der er en Mr. Grey og Anastasia Steele gemt i jer, før I investerer i mere S/M legetøj, som godt kan koste lidt.

Læs også