Find ud af, hvor i skal slå jer løs med sex i det fri og få meget mere inspiration til sjove sex oplevelser lige her!
Kærlighed og sex

Sex i det fri hitter blandt Danskerne

11. april 2013
af Redaktionen og C-date.dk
Find ud af, hvor i skal slå jer løs med sex i det fri og få meget mere inspiration til sjove sex oplevelser lige her!

Sex i det fri...

...er et frækt brud på rutinen i dobbeltsengen, det viser en ny europæisk undersøgelse foretaget af casual datingportalen, C-date. Mange fejrer vinterens tilbagetog med en skovtur. Sex i det fri er naturligt, vildt og en oplevelse du vil huske for evigt.

Undersøgelsen er lavet af "casual dating"-portalen C-date i marts 2013 blandt 22.000 europæiske medlemmer. De blev spurgt om; hvilken tid på året det var mest sandsynligt at møde nye potentielle elskere eller dates og om foråret fik dem i humør til at dyrke sex udenfor og hvor.

Læs også: Derfor skal vi dyrke (sommer) sex i det fri!

> Læs gratis erotiske noveller på Femina.dk

Sex i det fri - men hvor?

Danskerne er vilde med at dyrke sex i det fri - 53% af os vælger den åbne himmel, og skoven er vores fortrukne lokation, når det gælder udendørs elskov (54% af de danske mænd, 40% af de danske kvinder). På andenpladsen kommer stranden med 26%.

Faktisk regner 15% af europæiske mænd og kvinder sex i det fri som den ultimative spænding, og hele 37% valgte skoven som deres foretrukne 'outdoor' destination. Så glæd dig til en tur i skoven med din partner dette forår.

Det forbudte ved at have sex i det fri tænder os

Sex i det fri er også pirrende, fordi det føles lidt forbudt, og fordi du kan risikere at blive opdaget. Så hvad enten du er naturelsker eller ej, så går ingen fri af forårets fysiske påvirkning. C-date medlemmer bekræfter, også at foråret er den bedste årstid til at "møde nye partnere og gå på Casual/uforpligtende dates" (54% af de europæiske mænd, 45% af kvinderne).

Se med i billedgalleriet herunder og få endnu flere bud på hvilke sex ting du som kvinde er nødt til at prøve.

Læs også