Med bøgerne ”Make Love” og ”Elsk hele livet” har Femina samlet en oversigt over hvordan det ser ud når unge og ældre mennekser har sex. En ny og helt naturlig seksuel verden - se med her.
Kærlighed og sex

Sex i alle aldre – fra ung til gammel

13. maj 2013
af Redaktionen
Med bøgerne ”Make Love” og ”Elsk hele livet” har Femina samlet en oversigt over hvordan det ser ud når unge og ældre mennesker har sex. En ny og helt naturlig seksuel verden - se med her.

Sex i alle aldre

Femina har med disse to bøger "Make Love" og "Elsk hele live" fået muligheden for at vise hvordan sex ser ud som ung og som gammel. Bogen "Elsk hele livet" er smuk skildring af hvordan sex og samliv ser ud på den anden side af 50. Et tabu der på mange måder brydes med denne bog.

"Make Love" er i den anden ende af aldersskalaen, men giver ikke desto mindre også en fantastisk indsigt i hvordan det ser ud når helt almindelige unge mennesker har sex. Du kan se billeder og læse meget mere om de to bøger her:

Læs også: Hvor lang tid tager god sex

Der er stadig masser af tabu omkring ældre mennesker og sex, for hvordan ser det egentlig ud med lysten og potensen, når man har passeret de 50? Spændende og rørende fotobog skildrer sex og samliv når man når sin anden ungdom. Se billeder fra bogen og læs meget mere her:

ELSK HELE LIVET

Den danske sexolog Ann-Marlena Henning er en af hovedkræfterne bag det erotiske opslagsværk for unge - Make Love. Bogen viser, i ord og billeder, hvordan man kan dyrke nydelsesfuld og tilfredsstillende sex - også som nybegynder. Se billeder fra bogen og læs mere her:

MAKE LOVE

Læs også