https://imgix.femina.dk/media/websites/qmag-dot-dk/website/egangsbilleder-2013/maj/201319makelovep.jpg
Kærlighed og sex

Make Love – Dansker bag sexbibel for unge

12. maj 2013
af Maria Jönsson Bebe - Foto
credits: Heji Shin og PR
Den danske sexolog Ann-Marlena Henning er en af hovedkræfterne bag det erotiske opslagsværk for unge – Make Love. Bogen viser, i ord og billeder, hvordan man kan dyrke nydelsesfuld og tilfredsstillende sex – også som nybegynder.

Vi lever i en tid, hvor adgangen til information om sex og erotik aldrig har været lettere. Et par enkle klik med musen giver adgang til en verden af frække billeder, men alligevel ved rigtig mange mennesker, især unge, ikke meget om sex, køn og selve seksuel-akten.

Det har forfatterinderne Ann-Marlena Henning, der oprindelig stammer fra Sønderjylland, men de sidste mange år har haft base i Hamborg, og journalist Tina Bremer-Olszewski gjort noget ved. De har skrevet sex-opslagsværket Make Love, der er en rigt illustreret informationsbog målrettet mod unge, og som på en ærlig og saglig måde beskriver, hvordan man dyrker sex.

> Se billedgalleriet : Sådan ser det ud når ældre elsker

De voksne kvinder har også taget bogen til sig

Ann-Marlena har fortalt Q.dk, at bogen, som oprindelig var tiltænkt de unge, faktisk også har fået godt fat i det voksne publikum. Mange voksne kvinder har slet ikke nok viden om deres seksualitet, og det er for mange et emne, der kan være svært at drøfte selv med tætte veninder. Derfor har bogen haft en så bred appeal, at den i lange perioder har ligget helt i toppen af den tyske bestsellerliste på Amazon.de indenfor faglitteratur.

Smukke og autentiske billeder

Bogens fantastisk smukke og hudløst ærlige billeder af taget af fotograf Heji Shin, og selvom billederne er ret eksplicitte, er æstetiske og emmer af ægte lidenskab og forelskelse. Du kan se et udvalg af bogens billeder i billedgalleriet nedenfor. Bogen er endnu ikke på det danske marked, men i foråret 2014 kommer den engelske version på gaden.

> Du kan købe bogen "Make Love" her


Billederne er gengivet efter aftale med Forlaget Rogner & Bernhard

Læs også