Kærlighed og sex

Sådan imponerer du det modsatte køn – og det skal du holde dig fra.

af Maria Jönsson Bebe, Q.dk 28. marts 2013
Kilde: Msn.co.uk - Foto: Shutterstock
Ved du, hvad det modsatte køn tænder på? Se om du har ret på listen over, hvad du bør satse på – og holde dig fra, hvis du vil have succes hos det modsatte køn.

De fleste af os har en forestilling om, hvad der skal til, for at få opmærksomhed fra det modsatte køn, og vi har næsten alle vores små hemmelige tricks til at lokke den udkårne i fælden. En ny undersøgelse kan give dig et fingerpeg om, hvorvidt du er på rette spor, eller om det er tid til at lægge strategien om.

Romantiske sexstillinger - se dem her

 

Dét tænder vi allermest på

Når det kommer til de største turn ons, er mænd og kvinder, i store træk, rørende enige. Vi tænder på en partner med personlighed og selvtillid. Således indtager disse karaktertræk første og andenpladsen hos både mænd og kvinder.

Måske er der noget om, at mænd er mere visuelt orienteret, mens kvinder er mere sensitive. I hvert fald har mænd lingeri på en tredjeplads over turn ons, mens kvinderne derimod lader sig rive væk af en lækker duft.

Sådan får du den helt rigtige intimbarberinge

 

Gerne behåret - men kun de rigtige steder

Er du kvinde, kan du godt finde shaveren frem! For mændenes turn off top 10 er præget af hår - eller skal vi sige - aversionen imod. Det værste du kan byde en mand, er en behåret overlæbe, men både uglet hår, kropsbehåring og utrimmede kønshår er slet ikke i orden ifølge mændene. Kvinderne holder sig heller ikke tilbage, og hverken det ubarberede look, overskægget eller uplejede ædlere dele er på nogen måde anbefalelsesværdigt.

 

Nej tak til sjuskeri og grim beklædning

Selvom mange mænd vil benægte, at tøj og sko rangerer særligt højt i deres bevidsthed, er der nu alligevel noget, der tyder på, at de bemærker hvad kvinderne har på. Det er nemlig således, at hverken grimt tøj eller sko er populært. Ikke overraskende gælder det samme for kvinderne, og begge køn er helt og aldeles enige om, at rent sengetøj er et must. Så ud med det beskidte sengetøj, hvis du skal gøre dig håb om lidt kærlig kropskontakt. Og så skal dine negle i øvrigt heller ikke være beskidte.