Få inspiration til romantiske sexstillinger her
Kærlighed og sex

Romantiske sexstillinger - sådan har I romantisk sex

21. marts 2013
af Natascha Gracia
Er intimiteten og kærtegnene forsvundet fra soveværelset? Så får du her sexstillinger og tips og tricks, der kan give jer romantikken tilbage i sengen.

Pift romantikken op med disse sexstillinger

Vild og uhæmmet sex, der får gulv og vægge til at ryste og dig til at ønske, at lejligheden var udstyret med lydtætte vægge, er fantastisk! Men nogle gange ønsker man sig også den blide og romantiske elskov, hvor intimiteten er i top.

Du tænker måske, at sex og intimitet går lykkeligt hånd i hånd, men sådan forholder det sig desværre ikke altid. Præstationsforventninger og fokus på de mere fysiske aspekter overskygger alt for ofte de mere følelsesmæssige sider af samværet. Her får du råd og tips til, hvordan du genindfører romantikken i dit sexliv og styrker intimiteten mellem jer.

SE OGSÅ: Det store galleri af sexstillinger her

Tag tøjet af hinanden

I stedet for bare at smide klunset, så snart I kan komme til det, fordi det er praktisk, så lad afklædningen blive en event i sig selv. Giv jer tid, og tag tøjet af hinanden, vær forsigtige med knapper og lynlåse. Det kan være et romantisk forspil i sig selv at klæde hinanden nøgne, for det tvinger jeg til at speede tempoet ned og I kan røre sensuelt ved hinanden imens.

Få det bedste ud af aftensnakken

Mange par anser tiden lige inden de falder i søvn, hvor man bare ligger og sludrer, som værende det mest intime tidspunkt på dagen. Udnyt jeres stille snak, og at I er afklædte, til at lade hænderne vandre over hinandens kroppe og kærtegne og drille med fingerspidser og negle.

Kys igennem

Husk kyssene under sex. Ikke bare de lidt ukoncentrerede og halvhjertede snav, fordi I koncentrerer jer om det, der er under bæltestedet. Tag deciderede kyssepauser under akten, hvor I kun kysser. Det føles ekstra intenst, fordi I stadig er linket sammen på fysisk vis, og så får det jer til at længes efter mere, mere, mere action.

Romantisk sexstilling: Kurven

Lig på siden foran ham og med ryggen vendt mod forsiden af hans krop, ligesom når I ligger i ske. Få ham til at holde om dig med hånden om dit ene bryst, så han trækker dig tættere ind mod sig. Grib fat om hans hofte eller en balde med den ene af dine hænder i mens, så den fysiske kontakt imellem jer bliver om muligt endnu stærkere.

Romantisk sexstilling: Båden

Sæt jer i et fyldt badekar med fronten vendt imod hinanden, og få ham til at læne sig lidt tilbage, mens han støtter på sine hænder. Han skal sprede benene og bøje knæene. Læn dig så selv tilbage på samme måde og kast dine ben op omkring hans skuldre og brug vandets opdrift til at bevæge jer frem og tilbage, mens han er inde i dig.

LÆS OGSÅ: Sådan finder du dit G-punkt

Læs også